3 nedėkingiausi Zodiako ženklai: „ačiū“ nelaukite

Mokėjimas pasakyti „ačiū“ – svarbus įgūdis kiekvienam žmogui. Bet Žemėje egzistuoja žmonių, kurie dėkingumo nelaiko būtinu dalyku. To priežasčių daugybė, pradedant kuklumu ir drovėjimusi, baigiant žmogaus įsitikinimu, kad visi jam viską privalo. Tokie žmonės nemato reikalo elementariai padėkoti.

 Tokie žmonės nemato reikalo elementariai padėkoti.<br> 123rf nuotr.
 Tokie žmonės nemato reikalo elementariai padėkoti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2020, 12:35 PM

Yra Zodiako ženklų, iš kurių neverta laukti padėkos.

Skorpionas

Vienas iš Zodiako ženklų, nesugebančių pasakyti „ačiū“, yra Skorpionas. Šie žmonės jaučiasi pernelyg užtikrintai ir galvoja, kad yra šaunesni už kitus. Bet kai reikalai susiklosto taip, kad patiems Skorpionams reikia pagalbos, dėkingumo žodžių iš jų nesulauksite.

Skorpionai tvirtai įsitikinę, kad prašyti kieno nors, net ir paties artimiausio žmogaus, pagalbos yra pažeminimas. O tarti padėkos žodžius jiems – apskritai silpnumo ir niekingumo požymis. Todėl padėdami žmogui, gimusiam po Skorpiono ženklu, būkite pasiruošę nesulaukti už tai net ir malonesnio žodžio.

Dvyniai

Pats ženklo pavadinimas kalba už save. Dvyniai beprotiškai mėgsta gauti dovanas ir galvoja, kad jiems privalo jas dovanoti, net jeigu jie patys nieko negali duoti mainais.

Be to, žodį „ačiū“ iš Dvynių lūpų gali išgirsti tik išrinktieji. Šio Zodiako ženklo žmonės tiesiog užsimiršta ir mano, kad nebūtina sakyti „ačiū“ tiems, kad jiems padarė ką nors gera.

Mergelė

Dvasiškai stiprios, visur prisilaikančios teisingumo Mergelės įsitikinusios, kad visi turi šokti pagal jų dūdelę. Žodį „ačiū“ joms labai sunku išspausti, nes jos mano, kad visas pasaulis sukasi aplink jas.

Ir nieko čia nepadarysi – jau kokios yra, tokios. Todėl ką nors darant dėl Mergelės verta atsiminti, kad už pastangas nebus padėkota.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas