Pavojinga pykdyti: 3 Zodiako ženklai, kurie nemoka atleisti

Kai kurie žmonės pasižymi tuo, kad savyje ilgai nešiojasi negatyvą. Tai ne itin malonus charakterio bruožas. Deja, atleisti moka ne visi.

 Tai ne itin malonus charakterio bruožas.<br> 123rf nuotr.
 Tai ne itin malonus charakterio bruožas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2020, 3:12 PM

Pasak astrologų, įtakos turi ir žvaigždės. Kai kurie Zodiako ženklai itin ilgai mena piktą.

Skorpionas

Nepastokite Skorpionui kelio, o juo labiau nemėginkite išprovokuoti agresijos. Skorpionai nušluos viską, jeigu pajus kliūtį. Galbūt jus papirks maloni išvaizda, bet tai – apgaulė.

Jų „nuodas“ visada paruoštas, todėl įžeidusiam bus suduotas mirtinas smūgis. Be to, įžeidimą jie prisimins amžinai. Susitikimas su jais nežada nieko gera.

Šiuose žmonėse kunkuliuoja aistrų audra ir energijos vandenynas, o visa tai atskiesta nemaža porcija nervingumo. Tai sprogstamasis mišinys. O dabar įsivaizduokite, kaip visa tai pasilipa ant priešo.

Prisiminkite vieną dalyką: bendraujant su Skorpionu neverta slėpti svarbių detalių, o juo labiau atvirai meluoti. Jie viską jaučia. Jeigu kilo konfliktinė situacija, pasistenkite bet kokia kaina užglaistyti ją taikiai, ir būtinai taip, kad Skorpionas liktų patenkintas.

Be abejo, tai padaryti nelengva, bet kitos išeities tiesiog nėra. Įžeisdami Skorpioną jūs rizikuojate gauti atsakomąją reakciją, ir ji būtų staigi ir skausminga.

Avinas

Avinai ne tokie įžeidūs, kaip Skorpionai, bet priešų nė trupučio nesigaili. Kurių galų tai laikyti savyje, jeigu galima išlieti, ir dar su griaunančia jėga?

Avinai – geri strategai, sukuriantys kruopštų veiksmų planą. Ir viskas bus padaryta stebėtinai tiksliai. Tikslas pasiektas, priešininkas nugalėtas, o Avinas tyliai žiūri į viską, kas vyksta, iš šalies.

Jeigu šio ženklo atstovas jaučia nuoskaudą, išoriškai jis neparodys, ką jaučia. Bet jeigu jūs suprantate, kad jį užgavote, geriau iškart nulenkite galvą ir paprašykite atleidimo.

Taip apsaugosite save nuo daugybės nemalonumų. Tačiau Avinai pasižymi kilnumu, todėl atleis žmogui, pripažinusiam savo klaida.

Jeigu visgi konfrontacija pribręs, keršto ilgai neteks laukti, be to, pasitikėjimas jumis bus pakirstas visiems laikams ir atstatyti jį neturėsite jokių šansų.

Jautis

Pats „geraširdiškiausias“ ženklas iš šių trijų – Jautis. Bet tai nereiškia, kad jis neįsižeidžia ar nemena pikto.

Bendraudamas su tuo, kas jam sukėlė skausmingų išgyvenimų, jautis nevalingai suka galvoje „tos dienos“ epizodus, stengdamasis sunaikinti bet kokius kontaktus. Bet su laiku nuoskaudos išblėsta, o Jautis nurimsta.

Bet taip būna ne visada. Tuo atveju, kai įžeidė jo šeimą, Jautis pavirsta monstru, pasirengusiu viską sunaikinti.

Jeigu savo atžvilgiu jis gali ką nors atleisti, tai artimuosius gins iš paskutiniųjų. Juk jie – aukščiausia Jaučio vertybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.