Kuri akis susijusi su jumis? Tai jūsų sielos paslaptis

Šis testas neįprastas. Jis atskleidžia paslėptą sielos esmę ir parodo, ko iš tiesų žmogus siekia, o taip pat kur slypi jo didžiausias talentas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2020, 11:45 AM

Atlikti šį testą lengva. Pažiūrėkite į piešinį, kuriame pavaizduotos akys. Kiekviena iš jų turi gilią sakralinę prasmę, kurią suvokia pasąmonė.

Kuri akis jums labiausiai patinka? Kuri asocijuojasi su jumis?

Štai testo atsakymai.

1. Oranžinė akis

Jus valdo aistra. Esate ugninės prigimties, kuri liejasi jausmais, kaip saulė spinduliais. Turite stiprius instinktus, kurie nepaklūsta proto balsui. Jie jus veda per gyvenimą. Jūsų viduje liepnoja ugnis. Todėl kartais jums būna sunku valdyti emocijas, ypač neigiamas.

2. Akis trikampyje

Tokią akį renkasi labai išmintingi, sąmoningi žmonės, eruditai, giliai dvasingi, siekiantys pažinti šio pasaulio paslaptis. Jūsų siela siekia pažinimo. Jūs norite žinoti viską ir siekiate vis daugiau žinių. Ir jums reikia perduoti savo žinias. Todėl į jus dažnai kreipiasi patarimo.

3. Gamtos akis

Turite labai stiprų ryšį su gamta. Joje atrandate įkvėpimą ir jėgas, ji jums suteikia energiją. Todėl jums labai svarbu, kad visada būtumėte arti gyvosios gamtos. Turite švarią sielą, kuri moka kurti.

4. Gėlės akis

Testas sako, kad didžiausia jūsų jėga yra tiesiog įspūdinga empatija – jūs tarsi matote žmones kiaurai. Jūs galite pažvelgti žmogui į sielą, suprasti jį, todėl galite padėti išspręsti bet kokią problemą. Jūsų sielos esmė – geraširdiška pagalba kitiems.

5. Akis-spiralė

Jūs turite magnetizmo, kuris sužavi aplinkinius žmones ir leidžia jums juos valdyti. Jūs jaučiate žmogaus prigimtį ir mokate ja manipuliuoti. O žmonės pasiruošę jus nešioti ant rankų.

6. Naktinio drugelio akis

Tai labai talentingų ir iš prigimties gabių žmonių pasirinkimas. Jūs mąstote nestandartiškai, matote išeitį ten, kur kiti mato tik akligatvį. Jūs turite daug daugiau variantų, nei visi kiti. O naktis – jūsų stichija. Visos jūsų jėgos ir talentai maksimaliai pasireiškia būtent tamsiu paros metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.