6 Zodiako ženklai su pačiu sunkiausiu charakteriu

Jeigu žmogus negali nugyventi nė dienos neaprėkdamas ir nekritikuodamas kitų, gali būti, kad problema slypi ne tik jo auklėjime, bet ir gimimo datoje.

 Kartais jau nuo pirmų bendravimo minučių galima suprasti, kad žmogus turi visą komplektą neigiamų savybių.
 Kartais jau nuo pirmų bendravimo minučių galima suprasti, kad žmogus turi visą komplektą neigiamų savybių.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2020, 11:05 AM, atnaujinta Nov 8, 2020, 11:06 AM

Kartais jau nuo pirmų bendravimo minučių galima suprasti, kad žmogus turi visą komplektą neigiamų savybių. Kartais šalia tokių žmonių sunku išbūti, juk jiems įtikti ar užmegzti su jais draugiškus santykius praktiškai neįmanoma.

Astrologai nustatė, kad kai kurių Zodiako ženklų atstovai neigiamų charakterio bruožų turi nuo pat gimimo. Susipažinkite su paties sunkiausio charakterio ženklais.

6 vieta – Jautis

Jaučiai iš prigimties užsispyrę. Nors juos sunku pavadinti konfliktiškais, o juolab piktais žmonėmis, kartais bendrauti su jais tiesiog nepakenčiama. Pastebėsite tai, jeigu susiginčysite su Jaučiu: kad įrodytumėte savo teisumą, jums prireiks daug laiko ir nervų.

Daugiausiai kliūva žmonėms, kurie priversti nuolat būti su Jaučiais po vienu stogu, nes kartais jie rimtai terorizuoja artimuosius savo kaprizais. Jeigu jiems kas nors nepatiks, jie neišdrįs pasakyti to tiesiai, tačiau jų elgesys bus nepakenčiamas. Rasti priėjimą prie Jaučio visai įmanoma, bet jūs turite būti labai kantrus žmogus.

5 vieta – Ožiaragis

Suprasti Ožiaragių charakterį pavyksta ne kiekvienam. Kaip ir Jaučiai, šio ženklo atstovai labai užsispyrę. Bet, skirtingai nuo jų, jeigu jie pradės įrodinėti savo požiūrį, gali net nusileisti iki asmeniškumų. Rasti bendrą kalbą su Ožiaragiais pavyksta tik tiems, kurie turi panašų charakterį.

Jeigu Ožiaragis pastebės, kad jūs neverti priklausyti jų artimam ratui, jis nepabijos to pasakyti atvirai ir net visiems girdint. Deja, visiškas takto nebuvimas gali žmones atbaidyti nuo šio ženklo. Bet visgi sunkiausia tiems, kuriems teko įsimylėti Ožiaragį. Šiuo atveju jis padarys viską, kad parodytų, jog yra jums abejingas, nors tai ir netiesa. Jums prireiks daug laiko, kad pelnytumėte užsispyrusio Ožiaragio prielankumą.

4 vieta – Vandenis

Kartais bendrauti su Vandeniu yra nepakenčiama. Šis Zodiako ženklas priklauso žmonių tipui, kurie begali gyventi ramiai, nuolat ryžtasi avantiūroms ir provokuoja joms kitus, tuo pačiu stumdami juos į pavojų. Nepaisant to, kad Vandenis visada siekia sužinoti ką nors nauja, jis stengiasi parodyti aplinkiniams, kad jis jau dabar viską žino geriau už kitus.

Jeigu vis dėlto kas nors užsimins apie šio ženklo atstovo nekompetenciją, iškart atsiskleis visos tamsiausios Vandenio pusės. Ginti save ir savo garbę jis gali bet kokiais būdais, taip pat riksmais ir įžeidinėjimais. Apskritai Vandenių negalima vadinti pačiu pikčiausiu ir agresyviausiu ženklu, nes jų elgesys tiesiogiai priklauso nuo situacijos.

3 vieta – Dvyniai

Šio ženklo atstovai nusipelnė trečiosios vietos dėl savo kaprizingo charakterio. Kad rastumėte su jais bendrą kalbą, reikia kantrybės. Be to, Dvyniams sunku nusėdėti vietoje, bendrauti su vienu ir tuo pačiu žmogumi ir apskritai laikytis pastovumo.

Taip pat jie – patys tikriausi pletkininkai ir ne tik mėgsta sužinoti informaciją apie kitus žmonės, bet ir skleisti gandus, dėl to aplinkiniai neretai jų vengia. Patikėję paslaptį Dvyniams jau greitai galite pastebėti, kad ją žino visa jūsų artima aplinka, bet jeigu apkaltinsite Dvynius plepumu, jie tik klastingai šypsosis. Tai nereiškia, kad reikia visiškai vengti Dvynių draugijos, bet bendraujant su jais reikia niekada neprarasti budrumo.

2 vieta – Avinas

Impulsyvumas – pagrindinė neigiama Avinų savybė. Būtent dėl jos jie atsidūrė antroje vietoje. Jeigu esate su šiuo ženklu – nesitikėkite ramybės, nes jis privers jus pasinervinti. Iš tiesų Avinai sugeba sunervinti net pačius ramiausius žmones, bent jau tuo, kad yra nuolat kuo nors nepatenkinti.

Jiems atrodo, kad jie visada teisūs, o viskas, ką bando pasakyti kiti žmonės – tik bereikalingas triukšmas. Šio ženklo atstovas bus teisus, net jeigu tai netiesa, ir įrodyti jam, kad yra kitaip, jūs nesugebėsite. Avinas pasirengęs leistis į kompromisą tik tuo atveju, jeigu aplinkiniai jį įvarė į kampą. Bet tai – didelė retenybė.

1 vieta – Skorpionas

Jeigu jums teko sutikti žmogų, bendravimas su kuriuo atima iš jūsų gyvybinę energiją, tai, greičiausiai, tai buvo Skorpionas. Iš tiesų būti šalia šio Zodiako ženklo būna neįmanoma, juk jis turi ne tik visą neigiamų savybių arsenalą, bet dar ir neslepia to, pateikdamas jas kaip savo unikalią ypatybę.

Jie mano, kad visi žmonės jų artimame rate – tai nuosavybė, kuria gali naudotis tik jie. Baisiausia, kad jie moka valdyti kitus žmonės ir tą daro meistriškai. Jeigu jie sužino, kad yra žmogus, jaučiantis jiems stiprius jausmus, jie ras būdą panaudoti tai saviems tikslams. Jeigu jums teko pakliūti į Skorpiono įtaką, būkite pasirengę tapti jo priešu visam gyvenimui. Pradėti santykius su šiuo ženklu labai pavojinga, nes gali grėsti nemalonios pasekmės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.