Laimingų santykių paslaptis pagal Zodiako ženklą

Santykiai – dviejų žmonių darbas. Kad meilėje viskas būtų gerai, reikia ieškoti kompromisų. Rasti teisingą priėjimą prie kiekvieno Zodiako ženklo padės astrologų patarimai.

 Kad meilėje viskas būtų gerai, reikia ieškoti kompromisų. <br> 123rf nuotr.
 Kad meilėje viskas būtų gerai, reikia ieškoti kompromisų. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2020, 12:11 PM, atnaujinta Nov 12, 2020, 12:23 PM

Kad išvengtumėte nereikalingų problemų, geriau iš anksto patikrinti suderinamumą su žmogumi, kuris jums simpatiškas. Bet net jeigu suderinamumas nekoks, sunkumus galima įveikti.

Oro stichija: Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis

Su Oru viskas labai paprasta ir tuo pat metu neįsivaizduojamai sudėtinga. Šios stichijos atstovai nesiruošia keistis dėl harmoningų santykių. Juos galima tik priimti tokius, kokie yra. Ypač tai pasakytina apie Dvynius ir Vandenius.

Oro stichijos atstovai turi daug trūkumų ir blogų įpročių, kuriuos geriau sužinoti iš anksto, kad vėliau nebūtų skausminga. Jeigu įsimylėjote Dvynius, Vandenį ar Svarstykles, pasistenkite rasti tinkamą priėjimą. Tai padės nušlifuoti aštrius kampus ir sukurti tvirtus santykius.

Dvyniai gali jus išduoti dėl šviežienos troškimo. Ne veltui sakoma, kad juose gyvena dvi asmenybės: viena – rami, kurią jūs pažįstate, o antroji – demonas, kuris kartais pasirodo. Laimingos meilės paslaptis su Dvyniais – daug bendrų interesų ir hobių. Pageidautina ir dirbti kartu. Kuo mažiau turėsite skirtumų, tuo lengviau bus santykiuose.

Su Vandeniais situacija kiek kitokia, bet šiek tiek panaši. Būtina nuolat skatinti jų susidomėjimą. Tam galima laikytis distancijos: pavyzdžiui, matytis tik retkarčiais, kad Vandenis nepriprastų prie jūsų ir jo jausmai nesusilpnėtų. Antras variantas – nuolat stebinti jį, neleisti užsinuobodžiauti. Reikia būti neeiline asmenybe, kad Vandenis nuo jūsų nepavargtų. Tai raktas į santykių problemų sprendimą.

Svarstykles visų pirma traukia partnerio charakterio jėga. Jeigu jos pradės suprasti, kad jūs galite parodyti silpnumą ir plaukti pasroviui, kelio atgal nebebus. Todėl santykiuose su jomis būtina imtis lyderio vaidmens. Tokiu atveju juose visada karaliaus harmonija.

Vandens stichija: Vėžys, Skorpionas, Žuvys

Vandens stichijos atstovai moka prisitaikyti, bet patys nesikeičia niekada. Jeigu jūs turite trūkumą, jie ras būdą su juo susitvarkyti ar jį priimti, bet savo negatyvių bruožų neišgyvendins. Todėl santykiuose su Vandens ženklais būtina demonstruoti psichologinį lankstumą.

Žuvys ir Vėžiai – egoistai. Taip, jie gražiai asistuoja, gražiai myli, o ir patys gali būti visai malonūs, bet absoliučiai visuose santykiuose jų ketinimai egoistiški. Kokie gražūs bebūtų jų žodžiai ir pažadai, už jų slepiasi koks nors tikslas, kurį suprasti labai sunku. Jeigu tai priimsite ir neribosite Vėžių ir Žuvų laisvės, jie padarys jus laimingus.

Kitas reikalas – Skorpionai. Su šiais žmonėmis viskas vyksta priešingai. Pradžioje su jais sunku, o po to vis lengviau ir lengviau. Reikia tik išlaukti, kol jie „atsižais“ ir supras, kad jūs iš tiesų juos mylite. Laimingų santykių su Skorpionais paslaptis – kantrybė ir geležiniai nervai. Tai rūpestingi žmonės, kurie nemėgsta, kai jiems nurodinėja. Jie patys žino, kas jūsų santykiams geriau, o kas ne.

Ugnies stichija: Avinas, Liūtas, Šaulys

Su Ugnimi menki juokai. Ypač tai liečia Liūtus, kurie gali jus „apkandžioti“ už pakeltą toną, netinkamą žodį ar neatsargų gestą. Labiausiai jie vertina savo visavertiškumą. Jeigu jums pavyks subtiliai pakeisti jų nuomonę kokiu nors klausimu, jie pradės jus gerbti tik labiau. Su Ugnies atstovais negalima būti silpniems, bet ir tokiems kaip jie būti nevalia. Tuo aiškinamas blogas dviejų ugnies ženklų suderinamumas.

Šauliai gyvena greitu tempu, todėl laimingų santykių su jais paslaptis – pasiruošimas mažiau miegoti ir gera sveikata. Šauliai iš tiesų pasirengę bemiegėms naktims, nuolatinėms kelionėms ir nuotykiams. Jeigu jiems su jumis bus nuobodu, santykiai ilgai neišsilaikys.

Avinai šiek tiek primena Šaulius, bet prie didelės dinamikos dar galima pridėti užsispyrimą ir impulsyvumą. Avinams nesinori nieko spręsti už du, bet jie tą daro, nes žino, kad meilė reikalauja didelių investicijų. Viskas, ką reikia padaryti dėl laimingų santykių su Avinu – duoti jam galimybę būti lyderiu.

Liūtus visi įsivaizduoja kaip egoistus ir savimylas, bet tai netiesa. Jie gana rūpestingi, geri ir švelnūs, bet tik tol, kol nepradėsime jiems dalinti patarimų ir nurodinėti, ką daryti. Jeigu sugebėsite išvengti tokio elgesio, Liūtai jus vertins.

Žemės stichija: Jautis, Mergelė, Ožiaragis

Su Žemės ženklais lengviausia rasti bendrą kalbą. Su jais galima būti sąžiningiems. Problemų gali kilti tik su Ožiaragiais: jie uždari, jiems reikia laiko, kad prie jūsų priprastų ir suprastų, ar galima jumis pasitikėti. Už jų simpatiją teks pakovoti. Žemės ženklai nemėgsta apgaulės ir lengvabūdiškumo.

Mergelės labai santūrios. Su jomis reikia būti ramiems ir taikiems, kad jos be reikalo nesinervintų. Jos turi labai blogą įprotį kaupti nuoskaudas ir išlieti viską vienu kartu, tad dažniau klausinėkite, ką jos jaučia, kaip joms sekasi.

Jaučiams labai svarbus palaikymas ir supratimas. Jie – romantikai, kurie savyje sujungia faktiškai visas pagrindines įdomių žmonių dorybes. Kad santykiai būtų tvirti, Jaučiui dažniau rodykite savo jausmus ir suspėkite palaikyti jį sunkią akimirką.

Ožiaragių reikia siekti, ir kartais net daug metų. Jiems sunku įtikti, todėl pradiniais pažinties etapais iš jų nelaukite komplimentų ir šiltų žodžių. Tokią meilę padaryti tvirtą padės tik maksimalus atvirumas. Nuo Ožiaragių negalima nieko slėpti. Jie tą jaučia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.