Koks klausimas labiausiai sunervina kiekvieną Zodiako ženklą

Žmonės skirtingai reaguoja į užduotus klausimus ir kartais jūsų smalsumas gali sulaukti agresijos. Prieš pristojant prie žmogaus su klausimais verta sužinoti, kokių temų geriau neliesti, kad nekiltų neįsivaizduojamas skandalas.

 Prieš pristojant prie žmogaus su klausimais verta sužinoti, kokių temų geriau neliesti, kad nekiltų neįsivaizduojamas skandalas.<br> 123rf nuotr.
 Prieš pristojant prie žmogaus su klausimais verta sužinoti, kokių temų geriau neliesti, kad nekiltų neįsivaizduojamas skandalas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2020, 12:18 PM

Skirtingų Zodiako ženklų atstovai skirtingai reaguoja į kai kuriuos klausimus. Štai ko geriau neklausti kiekvieno iš jų.

Avinas

Avino geriau neklausti, ko jis siekė elgdamasis neteisingai. Šio ženklo atstovus labai žeidžia prisiminimai apie nesėkmes, todėl netaktiški klausimai gali atsigręžti prieš jus negatyvo ir nuoskaudų lavina. Dešimt kartų pagalvokite prieš užduodami tokį klausimą. Taip pat impulsyvių Avinų neverta klausti apie jų išsikeltus planus ir tikslus. Tokie klausimai jų neerzina, bet jūs galite tiesiog paspringti nereikalingos informacijos srautu.

Jautis

Jaučių neverta klausti apie asmeninį gyvenimą ir darbą. Jie nenoriai dalinasi tokia informacija, dažnai manydami, kad jūs galite jiems pakenkti. Nebandykite išpešti informacijos, kokias pareigas jie užima, su kuo susitikinėja, kur gyvena ir ką mėgsta valgyti vakarienei. Toks netaktiškumas gali sutrikdyti šį ženklą, ir jo reakcija jums nepatiks. Jautis pats papasakos jums viską, ką manys esant reikalinga, bet nebandykite pešti iš jo daugiau.

Dvyniai

Dvyniai iš prigimties mėgsta bendrauti ir patys su džiaugsmu palaiko pokalbį. Iš jų jūs sužinosite daug įdomaus, bet yra viena tema, kuri erzins ne tiek šio ženklo atstovą, kiek jus. Neklauskite Dvynių apie jų sveikatą. Jiems nepatinka jaustis silpniems, bet jie noriai pasidalins su jumis pačiomis intymiausiomis detalėmis, tikėdamiesi palaikymo ir užuojautos. Būkite pasirengę sužinoti pačias nemaloniausias ligos pasekmes ir atsiminkite, kad patys to pasiekėte.

Vėžys

Vėžiai uždari ir retai kam pasakoja savo asmeninio gyvenimo detales. Juos erzina perdėtas aplinkinių smalsumas, todėl būkite pasirengę gauti griežtą atkirtį. Žinoma, Vėžys nepuls iš karto draskyti akių. Pradžiai jūs gausite aptakų atsakymą, o jau po to būkite pasirengę net konfliktui. Šio ženklo atstovams labai nepatinka, kai pašaliniai kiša nosį į jų asmeninį gyvenimą, ir jie gins savo paslaptis bet kokia kaina.

Liūtas

Liūtams patinka pasakoti, kokius tikslus jie įveikė ir ko pasiekė gyvenime. Venkite jų klausinėti apie tai, kur jie patyrė pralaimėjimą. Išdidūs šio ženklo atstovai negali pakęsti, kai kas nors prisimena jų nesėkmes, ir gali labai nusiminti. Jeigu staiga nusprendėte Liūtą išklausinėti apie dalykus, kurie jį žeidžia, būkite pasiruošę grubiam atsakui ir ilgai nuoskaudai. Jums tikrai neatleis artimiausiu metu, o gal ir artimiausius metus.

Mergelė

Uždrausta tema pokalbiuose su Mergele susijusi su finansine gyvenimo puse. Nebandykite sužinoti šio ženklo atstovo atlyginimo dydžio ir nesitikėkite, kad jis jums papasakos, kiek pinigų turi sukaupęs sąskaitoje. Mergelės mėgsta vaidinti mažiau turtingas nei iš tiesų, tad net gavusios padorų pelną vargu ar pasidalins su jumis tokia naujiena. Pokalbis apie pinigus gali išprovokuoti Mergelių norą paverkti, kaip katastrofiškai trūksta pinigų. Dar viena tema susijusi su asmeniniu gyvenimu. Mergelės jums papasakos viską, ką manys esant reikalinga, bet tokiu tonu, jog jums praeis noras tęsti pokalbį.

Svarstyklės

Svarstyklės jums atsakys į bet kokį klausimą, bet tai visai nereiškia, kad pasakys visą tiesą. Jos negali pakęsti pasirodyti nevykėlėmis, todėl lengvai pagražins savo pasiekimus, nutylėdamos nesėkmes. Atvirumas iš šio ženklo atstovų lūpų prilygsta stebuklui, todėl nepriimkite visų pasakojimų už gryną tiesą. Geriausias būdas sužinoti tiesą – išlaukti, kada Svarstyklėms prireiks išsikalbėti. Tik tuo atveju jūs sulauksite iš jų atvirumo.

Skorpionas

Norite sunervinti Skorpioną? Užduokite jam porą-trejetą asmeninių klausimų. Juos labai erzina bet kokie bandymai prasibrauti į asmeninį gyvenimą, todėl šio ženklo atstovai gali atsakyti labai grubiai. Pažadinti Skorpione žvėrį jūs galite, jeigu pabandysite išsiaiškinti profesinės veiklos detales. Toks pasikėsinimas šio ženklo atstovo gali būti įvertintas kaip užkulisinio žaidimo ir intrigų pradžia.

Šaulys

Šaulius siutina netaktiški klausimai ir žmonės, kurie nemoka laiku sustoti. Sarkazmo ir žiaurių komentarų lavina garantuota tiems, kurie neapgalvotai ryšis sužinoti Šaulio intymaus gyvenimo detales ar išklausinėti apie jo vaikystės traumas. Būkite tikri, jums patiems teks atsakinėti į atvirus klausimus, jaučiantis kaip tardyme. Šio ženklo atstovai nieko prieš pamokyti neapdairius pašnekovus ir parodyti jų trūkumus.

Ožiaragis

Ožiaragiai apskritai nemėgsta daug kalbėti, ypač jeigu tai liečia jų asmeninį gyvenimą. Tiesa, šio ženklo moterys lojalesnės ir gali atsakyti smalsaujančiam oponentui. Nepaisant to, būkite budrūs. Sekite Ožiaragio reakciją, kad galėtumėte laiku sustoti, kitaip savo kailiu pajusite visą šio ženklo pyktį. Šio ženklo atstovai nemėgsta ir pokalbių apie savo pačių šaltumą. Ožiaragiai retai reiškia emocijas, bet tai nereiškia, kad jie šalti ir nemoka mylėti. Užuomina apie šį trūkumą greitai įsiutina Ožiaragį.

Vandenis

Šio ženklo atstovams nieko nėra blogiau, nei pokalbis, kuriam jie nepasiruošę. Būkite tikri, kad jūsų laukia daug negatyvo, jeigu nebūsite taktiški. Suprasti, kad Vandenis nenori tęsti pokalbio, galima pagal užsitęsusią pauzę. Tuo atveju, jeigu į savo klausimą nesulaukėte atsakymo, nukreipkite temą ir nerizikuokite draugyste arba draugiškais santykiais su šiuo žmogumi.

Žuvys

Sunervinti Žuvis gali klausimai, liečiantys jų pažadus. Nereikalaukite Žuvų ataskaitos apie padarytą darbą, jeigu Žuvys jo dar nepadarė. Šio ženklo atstovai nepakenčia teisinimosi ir praktiškai visiškai neturi noro atsiprašyti. Tokie pokalbiai gali tapti didelio konflikto pradžia. Venkite klausti Žuvų apie jų sveikatos būklę. Čia jūs tapsite savo smalsumo įkaitais ir klausysitės pasakojimo daug valandų. Iš jūsų lauks užuojautos ir palaikymo, be kurių išsilaisvinti nebus įmanoma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.