Likimo dovana: kas jūsų laukia artimiausią pusmetį

Likimas žmogui būna paruošęs tiek džiaugsmingų, tiek liūdnų įvykių. Ne visada būname pasiruošę priimti jo dovanas. Sutikite, juk būtų neblogai sužinoti, kas jūsų laukia artimiausioje ateityje, ir bent šiek tiek praskleisti paslapties šydą?

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2020, 11:47 AM

Kad šis testas būtų tikslesnis, atsiribokite nuo pašalinių minčių ir susikoncentruokite į keletą esminių klausimų:

Kokie mano tikslai artimiausius šešis mėnesius?

Ar realūs mano troškimai ir kam esu pasiryžęs, kad juos įgyvendinčiau?

Ar tikrai man būtina tai, apie ką svajoju?

Kokie įdomūs įvykiai manęs laukia artimiausią pusmetį?

Dabar pažvelkite į paveikslėlį. Kuris maišelis patraukė žvilgsnį? Pagal tai sužinosite, kokios staigmenos jūsų laukia artimiausią pusmetį.

Žalias

Jis rodo, kad artimiausiu metu pajusite didžiulį jėgų ir energijos antplūdį. Ateis ilgai lauktas įkvėpimas, kuris būtinas, kad kuo greičiau išsipildytų jūsų svajonė. Beveik viskas, kas suplanuota, realizuosis ir net pranoks jūsų lūkesčius.

Kreminis

Ruoškitės lemtingam susitikimui su žmogumi, kuris padės realizuoti daugelį jūsų tikslų. Jūsų naujas pažįstamas duos vertingų patarimų ir pasidalins savo patirtimi, ir ta padės žengti svarbius žingsnius svajonės link. Atminkite: jūsų laimė jūsų rankose. Tikėkitės pagalvos, bet ir patys nedykinėkite.

Raudonas

Tai sėkmės maišelis, kuris žada ryškias, nepamirštamas emocijas. Nors ne visi įvykiai, laukiantys jūsų artimiausius šešis mėnesius, bus teigiami, tačiau jie atneš vertingas gyvenimo pamokas ir patirtį. Nuobodžiauti tikrai neteks.

Auksinis

Šis variantas reiškia postūmį karjeroje ir finansinę sėkmę. Likimas paruošė jums tokius turtus, kokių neturėjote pastaruosius keletą metų. Šių pinigų tikrai pakaks senai svajonei įgyvendinti. O likusius pavyks naudingai investuoti.

Rudas

Šis maišelis pranašauja netikėtus likimo posūkius. Netrukus jums nutiks įvykis, visiškai pakeisiantis jūsų požiūrį į gyvenimą ir nukreipsiantis jo tėkmę nauja vaga. Permainos bus į gera, nebijokite. Mėgaukitės kiekviena diena.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?