5 Zodiako ženklai, kurie jums gali įsmeigti peilį į nugarą

Be įspėjimo, staiga ir dažnai net be svarios priežasties. Jie gali įsmeigti peilį į nugarą tiesiog šiaip, kaip nusibaidydami musę nuo peties.

 Geriau jais pernelyg nepasitikėti, nes tai gali blogai baigtis.<br> 123rf nuotr.
 Geriau jais pernelyg nepasitikėti, nes tai gali blogai baigtis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2020, 11:52 AM

Kiekvienas žmogus kartais pyksta ir neteisingai elgiasi. Bet šių Zodiako ženklų atstovai gali būti labai pavojingi. Geriau jais pernelyg nepasitikėti, nes tai gali blogai baigtis.

Avinas

Žmonės, gimę po Avino ženklu, labai susikoncentravę į save. Jie praktiškai niekada nejaučia užuojautos. Galvoja tik apie savo asmenį ir kitų žmonių nuomonė jų absoliučiai nedomina. Jie lengvai išlieja ant kitų savo pyktį. Būna negeranoriški ir agresyvūs. Jų reakcija į susiklosčiusią situaciją dažnai būna visiškai neadekvati.

Jautis

Jaučiai nepakenčia prieštaravimų, viskas turi būti taip, kaip nori jie, O jeigu kas nors įvyko ne taip, jie būtinai panorės atkeršyti ar „nubausti“ kaltininką. Žodis „lojalumas“ jiems nesvetimas, bet jų atveju jis taikomas tik savo pačių personos atžvilgiu.

Jie – dvigubų standartų meistrai. Daug reikalauja iš kitų, bet savo atžvilgiu yra visiškai atlaidūs. Jie gali įsmeigti peilį į nugarą nė negalvodami.

Dvyniai

Sunku patikėti, bet į šį sąrašą pakliuvo ir Dvyniai. Taip, jie žavūs, linksmi, bendraujantys ir sudaro labai mielų žmonių įspūdį. Tai tiesa. Bet, kita vertus, jie pasižymi visišku moralinių kompleksų nebuvimu ir egoizmu. Jie labai retai susimąsto, ką daro, ir negalvoja apie kitų žmonių jausmus. Jie visą gyvenimą tiesiog puikiai žaidžia.

Dvyniai visada daro tai, ką nori šiuo momentu. Labai greitai keičia savo nuomonę ir sąjungininkus. Tai tikri tuščių pažadų dalinimo meistrai. Niekada nežinai, kada jų nuomonė pasikeis. Iš geriausio draugo per sekundę galite tapti jų pikčiausiu priešu. Bet jie nėra intrigų meistrai ir, greičiausiai, neplanuoja keršyti. Jiems gaila savo laiko. Bet jeigu atsitiktinai atsiras galimybė pakenkti kam nors, kas juos įskaudino, jie nejaus jokio sąžinės graužimo.

Skorpionas

Tai pats kerštingiausias Zodiako ženklas. Geriau su juo nesusidėti, nes karo su juo neįmanoma laimėti. Jo nesustabdys niekas. Jis nusiteikęs ryžtingai ir savo tikslo sieks lipdamas per galvas. O jeigu kas nors jį įskaudino, nuosprendis bus vienas – visiškai sunaikinimas. Ir čia jie neabejos, dėl nieko nesustos.

Skorpionai neturi problemų su atviru puolimu, bet dažniau renkasi subtilesnes keršto formas. Jie gali apsimesti draugais, o iš tiesų planuoti ką nors labai blogo. Geriau neatsisukti į juos nugara, ypač jeigu su jais turite kokių nors interesų konfliktų. Šansas, kad jie atleis ar pamirš, artimas nuliui. Daug teisingiau bus galvoti, kad jie ruošia atsakomąjį smūgį. Jie labai kantrūs ir gali ruoštis kerštui net keletą dešimčių metų.

Vandenis

Tai didžiausias avantiūristas iš visų Zodiako ženklų. Jis gyvena savo pasaulyje ir ne iki galo supranta, kaip dirba kiti. Vandeniai dažnai turi problemų su jausmais. Tai, kad jie jų nerodo, dar nieko tokio. Kartais susidaro įspūdis, kad Vandeniai jų apskritai neturi.

Paprastai jie visiškai nesąmoningai sužeidžia savo visišku abejingumu. Vandenis – tai žmogus, kurio pagalbos verčiau nesitikėti. Jis gyvena savo pasaulyje ir tiktai sau. Kiti jam netrukdo, bet jis jiems abejingas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.