5 Zodiako ženklai, kurie sugeba pranašauti ateitį

Kai kurie žmonės sugeba pranašauti ir net keisti ateitį. Jie gali vienu metu būti keliuose išmatavimuose, ir tai jiems leidžia nujausti grėsmę arba laimingus įvykius.

 Astrologai nurodo keletą Zodiako ženklų, kurie pasižymi galinga energija ir aiškiaregyste.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai nurodo keletą Zodiako ženklų, kurie pasižymi galinga energija ir aiškiaregyste.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2020, 11:35 AM

Astrologai nurodo keletą Zodiako ženklų, kurie pasižymi galinga energija ir aiškiaregyste.

1 vieta – Skorpionas

Skorpionai laikomi ypatingais pranašautojais, nes turi pačią galingiausią aiškiaregystės dovaną. Jų intuicija niekada nesnaudžia ir nedingsta. Jie visada yra žingsniu į priekį ir neklysdami nusako ateitį, nes mato pilną laukiančių įvykių vaizdą ir moka teisingai pasinaudoti likimo užuominomis. Tai tikri ekstrasensai, gebantys iš anksto nujausti įvykius net svetimų žmonių gyvenime.

2 vieta – Vėžys

Vėžiai – patys jautriausi Zodiako atstovai, tai jiems leidžia lengvai pajusti Visatos vibracijas ir neklystant nustatyti, kas įvyks greitu laiku. Vėžiai turi pranašystės dovaną, bet ja naudojasi itin retai dėl abejonių ir savo antgamtinių gabumų neigimo. Jeigu Vėžiai išmoks klausytis savo intuicijos balso, jų gyvenimas taps daug laimingesnis.

3 vieta – Mergelė

Šio ženklo atstovai gyvena keleto išmatavimų sandūroje, tai jiems sudaro galimybę pranašauti ateitį. Mergelės gali intuityviai pajusti įvykį daug anksčiau nei jis įvyks, ir pakoreguoti tai, kas laukia, išvengiant pavojaus. Jų prognozės gana tikslios, ir, patikėjus Mergelės žodžiais, galima rasti savo paskirtį, ištaisyti ankstesnio gyvenimo klaidas ir dabartiniame rasti laimę.

4 vieta – Svarstyklės

Svarstyklės, jeigu nori, gali tapti tikrais pranašais, nes turi įgimtą gebėjimą matyti tai, ko negali matyti kiti. Joms prieinamiausias ateities pranašavimo būdas – meditacija ir pranašiški sapnai. Svarstyklės aiškiai supranta pamatytos žinutės prasmę ir žino, kaip tą panaudoti. Ir joms nebūtina klausti Visatos, kad gautų žinią – aukštesnės jėgos pačios nukreipia Svarstyklėms reikiamą informaciją.

5 vieta – Žuvys

Žuvims nuo gimimo duota šiek tiek daugiau, nei visiems likusiems – jos geba skaityti informaciją bet kokiu atstumu. Pakanka išgirsti balsą ar pamatyti nuotrauką, ir Žuvys, kai tikri ekstrasensai, įeis į energijos srautą ir nuskaitys informaciją. Jos mato ne tik ateitį, bet ir praeitį, todėl be vargo gali nustatyti problemų priežastis ir patarti jų sprendimo variantus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.