Blogiausios poros pagal Zodiako ženklą

Zodiako ženklai skiriasi savo charakteriu, polinkiais ir pomėgiais, todėl visai nekeista, kad ne bet kas su bet kuo gali sudaryti tvirtą ir darnią porą.

 Astrologai nustatė, kurių Zodiako ženklų sąjungos labiausiai nevykusios, ir paaiškino, kodėl.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai nustatė, kurių Zodiako ženklų sąjungos labiausiai nevykusios, ir paaiškino, kodėl.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2020, 11:45 AM

Astrologai nustatė, kurių Zodiako ženklų sąjungos labiausiai nevykusios, ir paaiškino, kodėl.

Avinas – Jautis

Avinus žvaigždės apdovanojo valingu charakteriu, o Jaučius – užsispyrimu. Todėl kilus problemoms pribręsta nauja problema – kaip rasti sprendimą žmonėms su tokiais charakteriais. Jaučiui svarbu nuolat žinoti savo partnerio buvimo vietą, o Aviną tai siutina. Jeigu pora skiriasi, Avinas tenori išeiti ir pamiršti, o Jautis spaudžia aiškintis santykius, ir tai tęsiasi visą begalybę.

Jautis – Šaulys

Jaučiui idealu laiką leisti ramiai jaukiame šeimos lizdelyje, o Šaulį nuolat traukia nuotykiai. Ne Jaučių jėgoms atlaikyti neįtikėtiną Šaulių energiją, o pastarieji paprastai į viską žiūri nerimtai ir turi rimtą asmeninio gyvenimo bagažą.

Dvyniai – Ožiaragis

Katastrofa, o ne sąjunga. Dvyniams reikia nuolatinių pokalbių ir linksmo gyvenimo, tuo tarpu Ožiaragiai įsijautę aria darbe ir užsiima kiekvienos savo gyvenimo detalės planavimu. Dvyniams sunku suvokti Ožiaragių nesugebėjimo elgtis spontaniškai.

Vėžys – Vandenis

Vandeniai mėgsta laisvę, o Vėžiai priklauso namisėdų kategorijai. Vandeniai turi įprotį baksnoti į kitų klaidas ir apskritai mėgsta kritikuoti, o tai erzina Vėžius, kuriems reikia suprasti, kad yra mylimi.

Liūtas – Skorpionas

Liūtas svajoja, kaip jį girs ir apipils komplimentais, o iš Skorpiono to nesulauksi. Liūtai įsitikinę, kad yra nuostabūs, o pavydūs Skorpionai su tuo nesutinka.

Mergelė – Šaulys

Abu ženklai nesugeba palaikyti rimtų santykių. Mergelės laiko Šaulius pernelyg nerūpestingais, kurie nesugeba suprasti, kad savo poelgiais gali užgauti kitų žmonių jausmus. Mergelės taip pat nesupranta, kaip Šauliai gali pradingti keletui savaičių ir dėl to nesijaudinti.

Svarstyklės – Mergelė

Svarstyklės dažnai sulaukia Mergelių kritikos, tai jas verčia suabejoti savimi. O taip pat Svarstykles labai nervina Mergelių įsitikinimas savo teisumu.

Skorpionas – Avinas

Ne sąjunga, o parako statinė, kuri gali išlėkti į orą kiekvieną sekundę – tokie įtempti ir pavojingi šių dviejų ženklų santykiai. Realiame gyvenime iš tokių aistrų jokios naudos, joms vieta Šekspyro pjesėje. Abiems ženklams būdinga jėga, valia, abu save mato viršūnėje ir trokšta absoliučios kontrolės.

Šaulys – Ožiaragis

Šauliams kaip oro reikia laisvės linksmybėms, o čia juos nuolat slopins Ožiaragiai, ir tai taps nesantaikos akmeniu. Ir dar viena problema – seksualinė trauka tarp šių ženklų praktiškai lygi nuliui.

Žuvys – Mergelė

Svajotojos Žuvys, pats jautriausias Zodiako ženklas, ir praktiškos Mergelės. Iš principo, priešingybės turėtų traukti, bet ne šiuo atveju – čia yra interesų konfliktas. Bet ši sąjunga ideali kaip draugystė – abiem ženklams verta apie tai pagalvoti.

Vandenis – Jautis

Normalūs santykiai šioje poroje neįmanomi. Užsispyręs Jautis atstatęs ragus laikysis savo, o tai atstumia Vandenį. Tarp asmeninių Jaučio savybių – konservatyvumas ir materializmas, o Vandenio – neįprastumas ir bohemiškumas.

Dvyniai – Vėžys

Jeigu abu turės gerą humoro jausmą, yra šansas, kad sąjunga bus vykusi. Vėžiai – namisėdos, o Dvyniai mėgsta ilsėtis ir bendrauti, bet turint šiek tiek kantrybės galima pasiekti harmoniją. Ši sąjunga turi niuansų, bet nėra beviltiška.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.