Žinomi Lietuvos astrologai ir būrėjai – apie 2021 metus: ko tikėtis?

Daugelis žmonių linkę paburbėti, kad 2020 m. buvo prasti, o pesimistai sako, kad 2021 m. gali būti dar prastesni. Pasidomėjome, ką apie tai galvoja žinomi astrologai ir būrėjai.

 Paklausėme būrėjų, ar ateinantys metai bus geresni už šiuos.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Paklausėme būrėjų, ar ateinantys metai bus geresni už šiuos.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Ragana Vilija Lobačiuvienė.<br> LR archyvo nuotr.
 Ragana Vilija Lobačiuvienė.<br> LR archyvo nuotr.
 Tarologas Leopoldas Malinauskas.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Tarologas Leopoldas Malinauskas.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Astrologė Vaiva Budraitytė.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Astrologė Vaiva Budraitytė.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 31, 2020, 6:56 PM

Astrologė Vaiva Budraitytė sakė, kad Lietuvai ateinantys metai nebus lengvi, bet visgi jie bus geresni už praėjusius.

Pradėsime atsigauti jau nuo vasario: sumažės suvaržymų ir ekonomikai, ir žmonėms.

Balandį dar pasijus slogios nuotaikos, žmonės ims protestuoti ir maištauti, taigi valdantiesiems teks imtis priemonių, kad juos apramintų. O nuo gegužės visi pasijus geriau ir gana vieningai stengsis lipti iš duobės, į kurią šiemet įpuolė. Tiesa, kadangi duobė ekonomine prasme gana gili, lipti iš jos nebus paprasta.

Labiausiai žemę 2021 m. veiks Saturnas ir Uranas. Saturnas – tai apribojimai, su kuriais teks taikytis visus metus, o Uranas – tai permainos. Šios dvi planetos sudarys kvadratą, tai nepalankus jų aspektas. Todėl pasaulis visus metus bus neramus, tai vienoje, tai kitoje vietoje kils revoliucinės nuotaikos. Visgi Lietuvą didesni neramumai aplenks.

Kalbant apie atskirus Zodiako ženklus, metai bus geri Ožiaragiams, Dvyniams, Vėžiams, Žuvims – jie jausis atkutę, susidurs su mažiau apribojimų ir galės daugiau pasiekti. Dauguma šių ženklų atstovų nebus paliesti ekonominės krizės nei bedarbystės.

Prastesni metai bus Liūtams, Skorpionams, Vandeniams – kelis praėjusius metus jiems sekėsi neblogai, o 2021-aisias ateis mažiau sėkmingas periodas.

Štai trumpos V.Budraitytės prognozės kiekvienam ženklui:

+ Avinas mokės veikti pakankamai disciplinuotai, tai jo laisvės nevaržys ir netrukdys jaustis pakylėtai.

+ Jautis primygtinai veršis į laisvę, tačiau teks laužtis per „sienas“, kurias kažkas pastatė. Visgi darbštumas nugalės.

+ Dvyniams teks iš naujo pažinti pareigos, atsakomybės jausmą, išmokti save disciplinuoti. Tai – valios stiprinimo metai.

+ Vėžys atsigaus, mėgausis ateinančia laisve, atsikratys buvusių apribojimų. Tai – naujų galimybių metas.

Liūtą išorinės jėgos privers laikytis nustatytų taisyklių, o galimybės išsilaisvinti nematyti. Teks išmokti prisiderinti.

+ Mergelė galės formuoti savo veiklas pagal savo įgeidžius. Teks išmokti svajoti, nes svajonės pildysis.

+ Svarstyklių gyvenimas stabilizuosis. Jos bus patenkintos gyvenimu – didieji sunkumai liks už nugaros.

Skorpionui teks susitaikyti su apribojimais ir išmokti paklusti. Tas laikas, kai darėte, ką norėjote, eina į pabaigą.

+ Šaulys jau galės labiau pats įtakoti savo gyvenimą. Jausitės gerokai sėkmingesni, nors emocinis fonas bus vidutiniškas.

+ Ožiaragis atsigaus, mėgausis turiningesniu gyvenimu. Pavasarį baigsis apribojimai. Pradėsite skirti daugiau spalvų, ne tik juodą ir baltą.

Vandeniui metai bus su permainų kvapu, teks elgtis griežtai pagal reglamentą, kitaip nusimato apribojimai. Na, bet jūs išliksite kūrybingi ir jausitės darbingi.

+ Žuvys ir toliau mėgausis gyvenimu, sulauks daugiau teigiamų emocijų, džiaugsmingų pramogų ir meilės.

Liks tik viltis

Tarologas, būrėjas Leopoldas Malinauskas į naujuosius metus žvelgia pesimistiškiau. Jis pabrėžė, kad nereikia sureikšminti to, kad tai bus Jaučio metai – jie bus tokie pagal kinų kalendorių, o su Lietuva tai turi mažai bendro. Metus analizuoti L.Malinauskas linkęs pagal numerologijos principus.

2020-ųjų metų skaičius buvo keturi – (2+0+2+0=4), o ateinančių 2021 m. skaičius atitinkamai bus 5. Ketverto simbolis – kryžiukas arba kvadratas apskritime. Tai reiškė, kad tose šalyse, kur kryžius yra pavaizduotas vėliavoje (tai – Skandinavijos šalys), metai buvo stabilesni ir ramesni. Taip pat kryželis reiškia tikėjimą – visus metus mes tikėjome, kad situacija pagerės.

Ateinančių metų ir penketuko simbolis – pentagrama, t. y., apskritime esanti žvaigždė. Ji rodo, kad geresni metai bus šalims, kurių vėliavose yra žvaigždė (JAV, Kinija, daugelis musulmoniškų šalių). Dar tai reiškia viltį.

„Kiti metai bus prasti, jau ir tikėjimo neliks, tik turėsime nedidelę viltį, kad situacija pagerės, kad mes ir mūsų artimieji nepakliūsime į gydymo įstaigas. Bus daug kovos ir vilties, kad kova pasibaigs. Bus nelengva ir finansiškai, ir psichologiškai, turėsime stengtis nepalūžti. Abejoju, ar tas mus užpuolęs padaras (vardu jo vadinti nesinori) atsitrauks – juk jis mutuoja, prisitaiko. Kai kurie mano kolegos sako, kad nuo gegužės situacija pagerės, bet aš tuo labai abejoju – man rodos, kad visi metai bus sudėtingi“, – sakė L.Malinauskas.

Iškils stiprios asmenybės

Vyriausia Lietuvos ragana vadinama Vilija Lobočiuvienė sakė, kad metai bus nelengvi, bet tai nebūtinai reiškia, kad jie bus blogi.

„Tęsis šiemet prasidėjusi emocinė sumaištis, žmonės jausis pasimetę. Tačiau realių didelių sukrėtimų, nelaimių Lietuvoje nebus (skirtingai, nei kai kuriuose kituose kraštuose). Ir emociškai naujieji metai bus kiek geresni už praėjusius – pasijusime šiek tiek ramesni, stabilesni nei šiemet, daug kas išsigrynins, prie daug ko įprasim. Be to, tokiu nelengvu laikotarpiu iškils daug stiprių asmenybių, kurių ramesniais laikais nepastebime“, – sakė V.Lobačiuvienė.

Ji išskyrė, kad ateinantys metai gali būti palankūs Jaučiams, Mergelėms – jų galimybės bus didelės, jie gali sėkmingai pradėti savo verslą ar kitokią naują veiklą. Tiesa, tam prireiks nemažai pastangų, bet vėjai pūs palankūs.

„Visiems palinkėčiau išsaugoti vidinį orumą, nepulti į kraštutinumus, tarkim, nepereiti į naują tikėjimą, nes jis atrodo daugiau žadantis už senąjį – būdami orūs ir santūrūs, lengviau išgyvensime šį nelengvą metą“, – sakė V.Lobačiuvienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.