Zodiako ženklai ir meilė: kuriems sekasi labiausiai

Sėkmė meilėje priklauso nuo daugelio veiksnių, taip pat ir nuo gimimo datos. Kiekvienas tipiškas Zodiako ženklo atstovas turi individualius bruožus, kurie arba padeda stiprinti santykius, arba juos griauti.

 Kiekvienas tipiškas Zodiako ženklo atstovas turi individualius bruožus, kurie arba padeda stiprinti santykius, arba juos griauti.<br> 123rf nuotr.
 Kiekvienas tipiškas Zodiako ženklo atstovas turi individualius bruožus, kurie arba padeda stiprinti santykius, arba juos griauti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2021, 11:58 AM

Daug kas priklauso ir nuo planetų padėties tam tikru gyvenimo laikotarpiu. Apskritai šansų turi visi, o kas gali jais pasinaudoti, papasakos profesionalai.

Avinas

Avinas gyvena veikiamas Marso, jis pratęs kovoti ir nugalėti. Meilė Avinui – tai tikslas, o mintys –navigacija, nutiesianti kelią link geismo objekto. Jis žino kaip sužavėti, šokiruoti, patraukti dėmesį, moka laikytis savo.

Avinai gana laimingi meilėje, vienintelis dalykas, galintis kelti nerimą – nepastovūs santykiai. Bet čia viskas priklauso nuo jų pačių: tiesiog liaukitės žaisti rekordininką ir pasilikite prie gauto „trofėjaus“. Jis tikriausiai puikus ir vertas palaikyti jums kompaniją visą likusį gyvenimą.

Jautis

Jautis – šeimyniškas ženklas, kuris dėl Veneros įtakos nestokoja meilės. Paprastai jame mato ne tiek aistros objektą, kiek žmogų, tinkamą ilgam ir laimingam bendram gyvenimui. Jaučiai lengvai sukuria šeimas, palaiko namų tradicijas ir šeimos židinį.

Jaučiai gali likti vieniši tik dviem atvejais. Pirmoji priežastis – meilė materialinėms vertybėms ir šeimos atsisakymas dėl karjeros. Antroji priežastis – idealaus partnerio paieškos. Tai gresia arba daugybe trumpalaikių santuokų, arba nuolatinės vienatvės. Apskritai žvaigždės čia nekaltos, viskas jūsų rankose.

Dvyniai

Lengvabūdžiai ir permainingi Dvyniai gali patirti tam tikrų sunkumų meilėje. Viena vertus, veikiami Merkurijaus jie sukuria subtilius ir įdomius santykius su partneriais, greit užmegzdami ryšius. Kita vertus, Dvyniai įsimyli tik tuos, kurie juos iš tiesų stebina ir kelia nuoširdų susižavėjimą. Tokių žmonių atsiranda nedaug, juk Dvyniai itin reiklūs kitiems.

Jeigu jūs vieniši ir esate tipiški šio ženklo atstovai, vadinasi, iš partnerio tikitės per daug. Nebūkite tokie griežti, ir rasite antrąją pusę. O kol kas pasitreniruokite su pažįstamais: kiekviename iš jų raskite tuos pliusus ir teigiamas savybes, kurų anksčiau nepastebėjote. Ir įsižiūrėkite į artimiausią aplinką: galbūt kas nors iš draugų jums seniai simpatizuoja?

Vėžys

Vėžiai retai lieka vieniši, juk juos globoja Mėnulis, garantuojantis šeiminę laimę ir padedantis padėti kokybiškus pamatus ilgalaikiams santykiams. Žvaigždės išties dosnios Vėžiui: visiems šio ženklo atstovams, kurie pasirengę atsiverti savo antrajai pusei, garantuota oficiali santuoka ir ilgametė šeiminė laimė. Kai kurie Vėžiai per gyvenimą gali turėti kelias santuokas.

Jeigu Vėžys iš tiesų vienišas, vadinasi, jis pernelyg idealizuoja santuoką ir iš šeiminio gyvenimo laukia kažko neįtikėtino. Nuleiskite kartelę ir iš karto pamatysite pretendentus į savo širdį. Ir dar: būkite atviresni, tada iš romantinių santykių gausite daug daugiau malonumo.

Liūtas

Liūtas – likimo numylėtinis ir tikras laimės kūdikis. Juk jo globėja – pati Saulė, mūsų sistemos centras ir teigiamos, gyvybę teikiančios energijos telkinys. Šalia Liūtų visada norisi būti: jiems simpatizuoja, juos įsimyli ir netgi dievina. Likimas Liūtui visada duos daug šansų – jis nerizikuoja likti vienas net senatvėje. Liūtai iš tų, kurie bet kokiame amžiuje pasirengę meilės nuotykiams.

Jeigu jūs – Liūtas ir iki šiol esate vienišas, priežastis – jūsų egoizmas arba nenoras atsisakyti viengungiško gyvenimo. O likimas jums palankus, tai nekelia jokių abejonių.

Mergelė

Mergelė – vienas harmoningiausių ženklų. Merkurijaus veikiama ji įgyja tokius bruožus, kaip padorumas, ramybė, patikimumas. Su tokiais žmonėmis visada norisi būti, jais galima pasikliauti sunkią minutę. Bet yra vienas niuansas – Mergelės labiau vertina draugystę, nei meilę. Viena vertus, tai padeda sukurti tvirtus partnerių santykius, kita vertus – neleidžia pilnai atsiskleisti aistrai.

Išvengti vienatvės padės atsisakymas leisti laiką vienumoje. Tapkite atviresni ir eikite pasitikti meilės – jūsų laukia laiminga šeima ir geri partneriški santykiai.

Svarstyklės

Svarstyklės – ženklas, kuris labai trokšta meilės ir tuo pat metu nuo jos bėga. Svarstkles valdo Venera, kuri padeda sukurti partneriškus, draugiškus ir meilės santykius. Tai kodėl Svarstyklės ilgai renkasi antrąją pusę? Kaltos savęs paieškos, kurios šiam ženklui niekada nesibaigia. Jeigu partneris padeda Svarstyklėms tapti geresnėmis ir tobulėti, duoda joms laisvę ir meilę – jos sutinka su ilgalaikiais santykiais. Priešingu atveju Svarstyklės tęsia paieškas.

Siekiant sumažinti rizikas, astrologai rekomenduoja rasti harmoniją su savimi kaip galima greičiau: tada iš partnerio nereikalausite tiek daug, jums pakaks tik jo meilės ir pagarbos.

Skorpionas

Skorpioną valdo Marsas, Venera – „išvaryta“, Mėnulis – leidžiasi. Tai sako, kad Skorpionai pasižymi traukiančia energija: pro juos sunku praeiti. Jie – aistringi ir hedonistinės prigimties, svajoja apie meilę, bet nėra pasirengę ramiems ir harmoningiems santykiams. Jiems meilė – tai jaudulys, pakilimai ir kritimai, konkurencija ir kova. Toks santykių formatas tinka ne kiekvienam ženklui.

Demonstruodami savo charakterį visu gražumu, Skorpionai smarkiai sumažina potencialių partnerių ratą. Jiems reikia ieškoti žmogaus, kuris būtų nenuobodus ir linksmas, bet tuo pat metu rimtas ir stabilus. Jeigu jūs – Skorpionas, ir nenorite likti vieni, ieškokite sau patinkančio žmogaus arba tapkite ramesni ir švelnesni.

Šaulys

Šaulį veikia Jupiteris – tai dosni planeta, kuri savo globotiniams dovanoja įstabias dovanas. Jums gali pasisekti meilėje, bet tai iš tiesų yra atsitiktinumas. Kai kurie Šauliai savo kelyje sutinka nuostabius žmones, kurie juos padaro laimingus, o kiti šio ženklo atstovai, priešingai, keičia partnerius ir spėlioja, kodėl jiems nesiseka meilėje.

Bet nuo Šaulio taip pat daug kas priklauso: kad pasinaudotumėte šansu, padirbėkite su silpnąja savo charakterio puse: išmokite kurti harmoningus ir tvirtus santykius be ginčų ir santykių aiškinimosi. Toks požiūris jums padės greičiau sutikti savo antrąją pusę.

Ožiaragis

Likimas neretai pamėtėja Ožiaragiui šansą įsimylėti, bet jis dažnai kaprizinasi ir burba, randa partneryje trūkumus, reikalauja iš jo atvirumo, bet pats atsiverti nenori. Priežastis – dvejopa Saturno įtaka. Ožiaragiai gali sutikti tikrąją meilę, bet šio ženklo atstovai pernelyg uždari ir pretenzingi.

Jeigu Ožiaragį pamils geras ir nemenantis pikto žmogus, susikurs draugiška ir tvirta šeima. O pačiam Ožiaragiui astrologai pataria burbėti ne namuose, o darbe. Tuo tikslu galima tapti kompanijos direktoriumi. O apskritai geriausia išgyvendinti šį bruožą. Tai įmanoma, svarbiausia – panorėti.

Vandenis

Vandeniai gyvena Oro stichijoje, kuri pati savaime nepastovi. Tuo tarpu Saturnas kaip globojanti planeta šiam ženklui padeda atrasti stabilius santykius ir suteikia vieną šansą po kito. Bet bėda ta, kad Vandenis greit pradeda nuobodžiauti ir pats atsisveikina su savo partneriu.

Patarimas vienas: ieškokite žmogaus, panašaus į save. Jis turi būti aktyvus, progresyvus, smalsus ir linksmas. Tada gyvenimas sužibės naujomis spalvomis. O šansų sukurti santykius bus daug, svarbiausia – nepraleisti bent vieno iš jų.

Žuvys

Žuvys – romantikai ir likimo numylėtiniai. Joms sekasi meilėje, nes jas valdo Jupiterio planeta, kuri dažnai dovanoja dosnias dovanas ir padeda gyvenimo kelyje sutikti malonius žmones. Taip pat Veneros planeta, būdama Žuvyse, žydi ir reiškia savo geriausias savybes. Ji šio ženklo žmogų daro žavų, įsimylintį, susižavintį ir tuo pat metu patrauklų.

Vienintelis dalykas, kurio trūksta Žuvims – pragmatizmas. Jūs gyvenate emocijomis, ir simpatijų upeliukas akimirksniu pavirsta į aistrų vandenyną, užpildydamas viską laisvą erdvę. Jūsų užduotis – sutikti sąžiningą ir dorą žmogų, gerbiantį jūsų jausmus. Visa kita susiklostys savaime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.