Ištikimi iki galo: 5 Zodiako ženklai, kurie nekenčia išdavystės

Šių Zodiako ženklų atstovai visada siekia rasti partnerį, su kuriuo galės sukurti gilų emocinį ryšį. Tad kai pajunta, kad sutiko savo vienintelį ar vienintelę, atsipalaiduoja ir pradeda kurti planus pačiai ilgiausiai perspektyvai.

 Santykiuose jiems svarbiausia – supratimas, rūpestis ir saugumo jausmas. <br> 123rf nuotr.
 Santykiuose jiems svarbiausia – supratimas, rūpestis ir saugumo jausmas. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2021, 3:08 PM

Tai labai nuoširdūs žmonės, bet neretai jiems tenka tramdyti savo emocijas, net jeigu ugnis juos degina iš vidaus. Tai jų vidinė baimė, bet jūsų tai neturėtų gąsdinti, nes jie visada pasirengę savo veiksmais įrodyti savo besąlygišką meilę jums.

Jie daug atiduoda ir iš savo partnerio tikisi to paties. Santykiuose jiems svarbiausia – supratimas, rūpestis ir saugumo jausmas. Ir jie patys stengiasi pademonstruoti savo meilę vos pasitaikius progai. Dar daugiau – jie su džiaugsmu apsuptų savo partnerį rūpesčiu ir dėmesiu visą savo laisvą laiką.

Vėžys

Vienas pačių emocingiausių Zodiako ženklų yra Vėžys. Viską jis daro dėl meilės. Gimusieji po šiuo ženklu siekia rasti žmogų, su kuriuo sugebės pastatyti namą ir sukurti šeimą.

Jautis

Jautis santykiuose siekia stabilumo. Nerasi patikimesnio ir rūpestingesnio žmogaus.

Svarstyklės

Svarstyklės turi įgimtą teisingumo ir sąžiningumo siekį, todėl deda visas jėgas, kad sukurtų harmoningus santykius.

Mergelė

Mergelė – emocinga ir „konservatyvi“ meilėje. Pradžioje galite susidurti su jos nepasitikėjimu, bet jeigu ji įsileis jus į savo širdį, jūs pažinsite pačią aukščiausią meilės formą.

Ožiaragis

Ožiaragis – kantrus, jis visada stengiasi „dirbti“ su santykiais. Lojalus tiems, kuriuos myli, bet tik jeigu jūs būsite jam atsidavę. Jeigu išduosite jo pasitikėjimą – saugokitės, bus skausminga!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.