5 madingiausi Zodiako ženklai

Pasak astrologų, žvaigždės nulemia ne tik mokėjimą bendrauti, siekti tikslų, bet ir sugebėjimą stilingai rengtis. Sužinokite, kurie Zodiako ženklai labiausiai vaikosi madų.

 Sužinokite, kurie Zodiako ženklai labiausiai vaikosi madų.<br> 123rf nuotr.
 Sužinokite, kurie Zodiako ženklai labiausiai vaikosi madų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-01-11 12:06

5 vieta – Liūtas

Liūtas labai mėgsta apsipirkimus ir neatsisako išleisti šiek tiek pinigų, kad gerai atrodytų. Žmonės, gimę po šiuo ženklu, mėgsta aukštos klasės madą, subtilius audinius ir neįprastus kirpimus.

Kartais Liūtai būna labai drąsūs rinkdamiesi aprangą. Jie apsirengia ką nors šokiruojančio, kad atkreiptų į save dėmesį. Kartais juos traukia auksinė spalva ir ryškus makiažas, bet jie neatrodo vulgariai.

Jennifer Lopez – tikras Liūtas. Visada seksuali ir graži.

4 vieta – Ožiaragis

Ožiaragiai turi subtilų ir santūrų stilių. Jie niekada neperlenkia lazdos. Jų garderobe visada atsiras tinkamas drabužis bet kokiam atvejui.

Šis Zodiako ženklas gali būti labai madingas, bet niekada neperžengs ribos. Jiems pakanka gerai jaustis su tais drabužiais, kuriuos jie dėvi.

Pats stilingiausias Ožiaragis – Kate Middleton. Drabužius, kuriuos nešioja ji pati ar perka vaikams, gerbėjai akimirksniu iššluoja iš parduotuvių lentynų. O jos stilių kopijuoja visame pasaulyje.

3 vieta – Mergelė

Mergelės turi neįtikėtiną stiliaus pojūtį. Jos paprastai perka išties gerus drabužius ir avalynę – daiktus, kurie visada bus madingi.

Žmonės, gimę po šiuo ženklu, verčiau įsigis paprastą daiktą, kuris jiems tiks, nei madingą. Žvelgdamas į naują jų garderobo detalę niekada nepasakysi, kad tai masinė gamyba. Tuo Mergelės ir išlošia.

Mergelė Cameron Diaz laikoma viena ryškiausių garsenybių ant raudonojo kilimo. Svarbiausi jos šventinės aprangos elementai – juoda arba raudina spalva ir priglundantis siluetas. O laisvalaikiu ji mėgsta teisingo kirpimo džinsus ir sportinį stilių.

2 vieta – Avinas

Avinai turi gerą skonį, bet turi problemą su impulsyviais pirkiniais. Jie pamatė gražų daiktą ir iškart jį nusipirko, o po to nežino, kur jį rengtis.

Šis ženklas nešioja keletą drabužių iš savo garderobo, bet pačius mylimiausius. Gerai, kad Avinai moka derinti. Tai juos gelbsti.

Pati stilingiausia Avino ženklo atstovė – Victoria Beckham. Ji nelaiko savęs idealia, bet moka geriausiai pabrėžti tai, ką davė gamta.

1 vieta – Svarstyklės

Pats stilingiausias Zodiako ženklas – Svarstyklės. Jo atstovai mėgsta madingus eksperimentus.

Bet jie viską labai pasveria ir niekada neperka, kas pakliuvo. Svarstyklių devizas – geriau mažiau, bet kokybiškiau.

Monica Bellucci niekada neleido sau rengtis vulgariai. Ji visada buvo seksuali, bet tuo pačiu elegantiška.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.