Zodiako ženklai, nesugebantys būti ištikimi – vyrai ir moterys

Žmonės skirtingai žiūri į neištikimybę. Astrologai tvirtina, kad daugeliu atvejų tai susiję su žmogaus Zodiako ženklu. Kai kurių ženklų atstovams vaikščiojimas į kairę yra norma.

 Kai kurių ženklų atstovams vaikščiojimas į kairę yra norma.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurių ženklų atstovams vaikščiojimas į kairę yra norma.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2021, 10:48 AM

Neištikimi vyrai

Vyrai Dvyniai

Dvyniams dažniau už kitus vyrus būna svetima ištikimybė. Jie mėgsta laisvę, todėl juos sunku sulaikyti nuo lakstymo į kairę. Žinoma, egzistuoja išimčių ir ypatingų sąlygų, kuriomis net ir tokie lengvabūdžiai vyrai gali būti ištikimi, bet tai nutinka rečiau, nei su kitų Zodiako ženklų atstovais. Dvyniai mėgsta bendravimą ir naujas pažintis, todėl jiems kartais sunku atsispirti pagundai.

Vyrai Šauliai

Šio ženklo atstovai nejaučia ypatingo potraukio neištikimybei, bet jie rečiau nei kiti vyrai sugeba susivaldyti. Priežastis labai paprasta – jiems būtina palaikyti savo kaip pačių žaviausių ir seksualiausių reputaciją. Šaulių savimeilei nėra ribų – jie nori būti donžuanais ir moteriškų apkalbų herojais.

Vyrai Žuvys

Žuvys turi unikalų bruožą – lengvai priima sprendimus. Jeigu Šauliai ir Dvyniai pagalvoja, prieš išduodami savo antrąją pusę, tai Žuvys – ne. Vienintelis dalykas, kuris juos sulaiko nuo žygių į kairę – suvokimas, kad padaryti tai nebaudžiamai nepavyks. Žuvys iš tiesų myli savo moteris, bet jiems trūksta pilnatvės jausmo. Šis vyrai labai seksualūs, atsipalaidavę ir lengvai pasiduoda pagundoms.

Neištikimos moterys

Moterys Avinai

Joms dažnai norisi užmegzti ryšį su kitu vyru tiesiog iš smalsumo. Šio ženklo atstovės visada pačios parodo iniciatyvą. Jos iš prigimties yra medžiotojos, todėl joms būtina savarankiškai pasirinkti „aukas“. Avinų vyrai dažnai lieka nežinioje, neįtardami, kad jų išrinktosios – paslaptingos plėšrūnės, besimaskuojančios po mielų žmonų įvaizdžiu.

Moterys Svarstyklės

Svarstyklės išduoda neįtikėtinai dažnai, bet tai daro ne visai įprastai. Iki intymaus ryšio jos prieina tik su išrinktaisiais, o daugumai vyrų jos leidžia su savimi flirtuoti, dovanoti dovanas. Šioms moterims patinka vyrų dėmesys. Joms mano, kad be jo moteris nėra visavertė. Jeigu vyras pamilo šio ženklo atstovę ir jie susituokė, teks susitaikyti su tuo, kad ji leis aplinkiniams rodyti jai dėmesio ženklus. Moters Svarstyklių pavyduliaus bet kuris vyras, todėl jam prireiks kovos su šiuo jausmu metodų.

Moterys Dvyniai

Ir vėl šis ženklas pasirodo neištikimiausių gyvenimo palydovų sąraše. Moterys, gimusios po Oro ženklu, mėgsta laisvę, todėl neištikimybė joms – praktiškai būtinybė kai kuriose situacijose. Dvyniai vertina vyrus, kurie jų nekontroliuoja. Santykiuose su Dvyniais reikia jausti subtilią ribą tarp įkyraus kontroliavimo ir per didelės laisvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.