5 silpniausi Zodiako ženklai

Kiekvienas Zodiako ženklas kažkuo unikalus ir turi savų privalumų. Visi turi stipriųjų ir silpnųjų pusių. Kai kurie silpnybių turi daugiau. Zodiako rate galima išskirti keletą ženklų, patenkančių tarp pačių silpniausių.

 Kai kurie silpnybių turi daugiau.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie silpnybių turi daugiau.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 21, 2021, 11:10 AM

1. Žuvys

Žuvys yra šio sąrašo viršuje. Šis ženklas mėgsta švaistyti savo laiką ir jėgas menkniekiams, o kam nors rimtesniam jų tiesiog nebepakanka. Kai kurios Žuvys mėgsta permesti atsakomybę kitiems, kad tik pačioms nieko nereikėtų daryti.

Be to, Žuvys mėgsta save graužti dėl smulkmenų, suteikdamos didžiulę reikšmę neegzistuojančioms problemoms, darydamos iš savęs auką. Taip jos paprastai nesukelia aplinkiniams užuojautos, o tik kenkia pačios sau. Šis Zodiako ženklas labiau už bet kurį kitą mėgsta kentėti ir tingėti.

2. Dvyniai

Antroje pačių silpniausių Zodiako ženklų sąrašo vietoje yra Dvyniai. Šio ženklo atstovai nemoka būti savarankiški. Jie visada kliaujasi kitais, prašo pagalbos, jiems reikia palaikymo. Žmonės – jų energijos ir jėgų šaltinis, be jų jie tiesiog negali egzistuoti.

Dvyniams reikia daug pastangų, kad imtųsi naujų darbų, o dar sunkiau jiems sekasi keisti savo gyvenimą. Jeigu jie ir ėmėsi ko nors naujo, tai, žinoma, paprašys aplinkinių pagalbos, nes be palaikymo jie tiesiog negali kvėpuoti.

3. Skorpionas

Trečias sąraše – Skorpionas. Žmonės, gimę po šiuo Zodiako ženklu, pernelyg uždari ir šykšti emocijų. Aplinkiniai retai gali suprasti, ką Skorpionai galvoja ir jaučia. Skorpionams paprasčiau slėpti savo tikruosius jausmus, laikyti juos giliai viduje, bet iki tam tikro laiko.

Dėl to, kad šio ženklo atstovai nerodo savo tikrų emocijų, artimiesiems jie ima jausti gailestį ir užuojautą, kurie iškart dingsta, kai tik Skorpionas parodo savo ne visada malonų charakterį.

4. Jautis

Ketvirtoje vietoje – Jautis. Jaučiai nemėgsta permainų, jie priklausomi nuo pastovumo ir nenori keisti net savo gyvenimo smulkmenų. Jie ne šiaip bijo, jie nekenčia priimti spontaniškus sprendimus ir atsidurti nenumatytose situacijose.

Šio ženklo atstovai visada iš anksto žino visus įvykius, kurie vyks jų gyvenime, ir gyvena pagal scenarijų. Jeigu staiga kas nors įvyko ne pagal planą, Jaučiai į tai reaguoja neigiamai. Keisti savo gyvenimą ir nukrypti nuo kurso tiesiog ne jiems.

5. Vėžys

Pačių silpniausių Zodiako ženklų sąrašą užbaigia Vėžys. Žmonės, gimę po šiuo ženklu, pernelyg jautrūs ir pažeidžiami. Bet koks netinkamas žodis ar jiems pasakyta pastaba priimami su nuoskauda.

Vėžiai giliai į širdį ima bet kokių žmonių, net pašalinių žodžius ir poelgius. Jiems kritika – pikčiausias priešas, dėl jos jie gali sulįsti į „kiautą“ ir neišlįsti iš ten ilgai. Vėžiai gali slėpti viduje nuoskaudą metų metus, o žmogus, kuris atsitiktinai užgavo Vėžį, gali net neįtarti, kad jį įskaudino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.