5 paslaptingiausi Zodiako ženklai

Paslaptingi ir uždari žmonės visuomet kelia aplinkinių susidomėjimą. Astrologai išskiria penkis Zodiako ženklus, kurie dažniau už kitus nepasakoja nieko apie save dėl vienos ar kitos priežasties.

 Slapukaujantys žmonės turi daugybę įdomių savybių, kurių iš jų verta pasimokyti.<br> 123rf nuotr.
 Slapukaujantys žmonės turi daugybę įdomių savybių, kurių iš jų verta pasimokyti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2021, 2:08 PM

Daug kas galvoja, kad uždarumas ir paslaptingumas – gudrių Zodiako ženklų savybės. Iš dalies tai tiesa, bet ne visada. Slapukaujantys žmonės turi daugybę įdomių savybių, kurių iš jų verta pasimokyti.

Vėžys

Tai tie patys žmonės, kurie su džiaugsmu pasidalins su jumis svetimomis paslaptimis, bet savąsias paslėps po devyniais užraktais. Priežastis neaiški, bet astrologai mano, kad Vėžiams tiesiog nepatinka, kai juos aptarinėja už nugaros, juk jie patys yra to meistrai numeris 1. Vėžiai žino viską apie visus, todėl turi tam tikrą galią. Ta galia jie su niekuo nenori dalintis.

O dar Vėžiai gali sudaryti tokį įspūdį dėl savo niūrumo. Jie nemato jokios prasmės plepėti apie smulkmenas. Šio ženklo atstovus gana sunku prakalbinti. Tam jiems reikalinga atitinkama nuotaika ir aplinka. Priešingu atveju iš jų nė žodžio neišpeši.

Mergelė

Mergelės priklauso prie pačių išmintingiausių Zodiako ženklų. Savo gyvenimo kelio pradžioje jos būna gana atviri žmonės, bet su laiku užsidaro nuo pašalinių. Sužinoti apie jas ką nors svarbaus praktiškai neįmanoma, nes jos būtinai paklaus apie jūsų susidomėjimo priežastį. Teks jas įtikinti, kad jumis galima pasitikėti.

O dar Mergelės nemėgsta kalbėti apie savo jausmus, nes bijo būti išjuoktos. Jos dalijasi asmeniškumais tik su pačiais artimiausiais draugais.

Skorpionas

Skorpionai – tai žmonės, apie kuriuos niekas nieko nežino. Net antroji pusė negali pasigirti, kad daug žino apie savo mylimą žmogų. Gimusieji po šiuo ženklu yra patys uždariausi ir paslaptingiausi žmonės. Jie tą suvokia ir to siekia, nes jiems nesinori, kad visi apie juos žinotų viską.

Skorpionai iš karto duoda suprasti, kad su jais nepavyks aptarti svetimo gyvenimo, vidinių problemų. Jie gali papasakoti, kaip jiems sekasi, bet tuo viskas ir baigiasi. Norint sužinoti ką nors įdomesnio, prireiks daug aukštesnio pasitikėjimo laipsnio.

Ožiaragis

Ožiaragiai – tipiški konspiratoriai. Jiems nesinori pasakoti apie savo planus, gyvenimo principus ir jausmus, nes jie nepasitiki absoliučiai niekuo. Taip pat jie palaiko teoriją, kuri sako, kad jeigu jūs kam nors papasakosite apie savo ambicijas ir planus, jie būtinai žlugs. Tad Ožiaragiai labai apdairūs.

Net nuo giminaičių jie kartais slepia pačius svarbiausius dalykus: su kuo susitikinėja, kas jiems patinka, kuo jie užsiima laisvalaikiu. Kartais dėl to su jais tiesiog neįmanoma bendrauti, nes apie save jie beveik niekada nekalba.

Vandenis

Vandeniai labai protingi, todėl specialiai apie save sukuria tam tikrą paslapties aureolę, kad atrodytų aplinkiniams įdomesni. Jie supranta, kad paslaptingi žmonės turi daugiau gerbėjų ir norinčių juos geriau pažinti. Geriems draugams, antrajai pusei, giminaičiams jie atsiveria labiau, bet taip pat ne visada.

Vandeniai puikiai supranta, kad kuo mažiau žmonės apie juos žino, tuo paprasčiau tvarkyti reikalus ir nesijaudinti dėl gandų už nugaros. Kokia maloni ar nemaloni bebūtų tiesa, jie pasistengs ją laikyti paslaptyje maksimaliai ilgai. Tik kai jau nebeįmanoma nuslėpti, jie pasiduoda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.