3 Zodiako ženklai, kuriuos legendinis aiškiaregis nurodė kaip ypatingus

Šiuos tris Zodiako ženklus kaip išskirtinius įvardijo dar garsus sovietų ekstrasensas, asmeninis Stalino aiškiaregis Volfas Mesingas (1899-1974).

 V.Mesingas nagrinėjo Zodiako ženklų savybes.<br> Wikipedia ir 123rf nuotr.
 V.Mesingas nagrinėjo Zodiako ženklų savybes.<br> Wikipedia ir 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-02-01 10:49

Jis tyrinėjo Zodiako ženklų charakterio ypatybes ir nustatė, kurie iš jų kelia didžiausią aplinkinių susidomėjimą ir turi unikalų savybių rinkinį.

Pasak V.Mesingo, šie trys ženklai yra ypatingi, ir jie geriausiai iš visų susidoroja su gyvenime kylančiais sunkumais.

Svarstyklės

Svarstyklių ženklo žmonės – unikalios asmenybės. Savo neįtikėtina energetika jie kaip magnetas traukia daugybės žmonių dėmesį. Svarstyklių draugijoje niekada ir niekam nebūna nuobodu, jų turtinga fantazija ir neįtikėtinai išvystyta vaizduotė. Neretai žmonės juos laiko tikraisiais pasakoriais.

Svarstyklės – labai aiškius tikslus turintis ženklas. Šio ženklo atstovai visada eina tiesiai į tikslą ir jokia kliūtis negali priversti jų išsukti iš numatyto kelio. Jau nuo mažų dienų jie aiškiai žino, koks jų svarbiausias gyvenimo tikslas.

Svarstyklių atstovai – visada sąžiningi ir atviri žmonės. Todėl negali pakęsti apgaulės ir melo. Svarstyklės – labai ramios ir taikios asmenybės, stengiasi nesivelti į ginčus ir konfliktus. Jos visais būdais stengiasi apeiti visus įmanomus aštrius kampus santykiuose su aplinkiniais, ir dėl puikios intuicijos joms tai puikiai pavyksta.

Avinas

Ugnies ženklą Aviną V.Mesingas taip pat nurodė kaip vieną iš ypatingų Zodiako ženklų. Karštas Avinų temperamentas, jų impulsyvumas, avantiūrizmas, aiškių tikslų turėjimas ir išradingumas visada jiems padeda tapti nugalėtojais ir pasiekti išsikeltus tikslus. Anksčiau ar vėliau šio ženklo atstovų svajonės būtinai išsipildo, įdiegdamos jiems dar daugiau pasitikėjimo ir užtikrintumo dėl sėkmingos ir šviesios ateities.

Tikslų siekimo ir valios jėgos Avinams galima pavydėti, jų ryžtingumas ir atkaklumas kelia susižavėjimą. Jie visada nesiliauja judėti į priekį į išsikeltus tikslus, sėkmingai įveikdami vieną kliūtį po kitos.

Avinai visada aplinkiniams sukuria gerą įspūdį ir nesunkiai gali rasti bendrą kalbą su dauguma žmonių jau pirmomis bendravimo minutėmis. Šio ženklo atstovai apdovanoti gražbylyste ir oratoriaus talentu. Jų charakteryje yra visos savybės, būtinos norint tapti sėkmingu, talentingu vadovu ir viršininku.

Vandenis

V.Mesingas buvo nuoširdžiai įsitikinęs, kad žmonės, gimę po Vandenio ženklu, yra savaip ypatingi ir nepakartojami. Vandenis – vienas ir pačių prieštaringiausių Zodiako ženklų.

Viena vertus, Vandeniai – tai žmonės, išsiskiriantys atkaklumu ir pripratę visada pasiekti išsikeltų tikslų, bet, kita vertus, Vandenius labai lengva įskaudinti ir užgauti.

Tarp šio ženklo atstovų – nemažai sėkmingų ir visame pasaulyje garsių žmonių. Vandeniai vienareikšmiškai labai pasitikintys ir įdomūs žmonės, o taip pat daugelis iš jų turi ekstrasenso gabumų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.