3 Zodiako ženklai, kurie niekada nenuvils lovoje

Jie aistringi, mėgaujasi kiekvienu prisilietimu ir mėgsta eksperimentuoti. Jeigu jūs turite su jais romaną, tai žinote, kas yra tikras malonumas. Bet būkite atsargūs – ši ugnis gali ir nudeginti.

 Jeigu jūs turite su jais romaną, tai žinote, kas yra tikras malonumas.<br> 123rf nuotr.
 Jeigu jūs turite su jais romaną, tai žinote, kas yra tikras malonumas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2021, 11:53 AM

Avinas

Kas bent kartą mylėjosi su žmogumi, gimusiu po Avino ženklu, tas niekada nepamirš šios patirties. Poroje su šiuo žmogumi jums niekada netrūks emocijų.

Avinai gana dažnai įsimyli iš pirmo žvilgsnio ir iš karto pradeda degti aistra. Jie save maksimaliai atiduoda, mėgsta stebinti ir gundyti visiškai skirtingais būdais.

Skorpionas

Tai vienas pačių aistringiausių Zodiako ženklų. Skorpionas nepratęs tenkintis mažu: arba myli su visa aistra, arba nekenčia visa širdimi. Trečio varianto nėra.

Lovoje Skorpionai visiškai ir iki galo atsiduoda jausmams. Jeigu mėgstate drąsius eksperimentus – pataikėte teisingu adresu. Jie su malonumu naudoja visus įmanomus žaislus ir vaidmenų žaidimus, kad užaštrintų visus pojūčius iki kraštutinumo.

Vandenis

Vandenis stengiasi patenkinti savo partnerį ir mylėjimąsi padaryti nepamirštamą. Kita vertus, jie nori, kad tai būtų daugiau nei fizinis pasitenkinimas. Jiems reikia emocinio artumo ir pasitenkinimo.

Ir taip, jie mėgsta išbandyti ką nors neįprasto. Vandeniai visada randa naujų būdų patirti malonumą, ir partneriui tiesiog belieka sekti paskui juos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.