5 Zodiako ženklai, kuriuos dažniausiai apkalba

Šie žmonės dažnai tampa apkalbų aukomis. Liežuvautojus patraukia jų poelgiai, charakteris, o astrologai sako, kad tai susiję su Zodiako ženklu.

 Šie žmonės dažnai tampa apkalbų aukomis.<br> 123rf nuotr.
 Šie žmonės dažnai tampa apkalbų aukomis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2021, 11:11 AM

Žuvys

Viskas, kas sakoma apie Žuvis, yra šventa teisybė. Jos jautrios, dažnai verkia, viską priima emocingai ir asmeniškai. Tokios charakterio ypatybės gali būti net naudingos, pavyzdžiui, kūrybiniame darbe. Kita vertus, tai taip pat kelias į depresiją, dėl kurios Žuvys tampa didžiausiais kankiniais iš visų Zodiako ženklų.

Jautis

Jautis gali būti labai užsispyręs. Priversti jį pakeisti savo nuomonę praktiškai neįmanoma, juk jis laiko savo požiūrį neginčijama tiesa. Žodžiu, bus tik taip, kaip jis pasakė, ir niekaip kitaip. Žinoma, jis neteisus sakydamas, kad yra visada teisus. Bet stebina tai, kad užsispyrimas neretai padeda Jaučiams pasiekti tai, ko jie nori.

Dvyniai

Dvyniai paprastai yra protingi ir net išmintingi, bet problemos prasideda tada, kai jiems reikia priimti sprendimą. Jeigu leisite jiems galvoti tiek, kiek jiems reikia, tai pralauksite iki gyvenimo galo, kol jie ryšis pasirinkti vieną iš dviejų variantų. O jeigu variantų bus trys... Nepakanka ir dviejų gyvenimų, kad Dvyniai apsispręstų.

Mergelė

Mergelė – perfekcionistė. Ji visada kritikuoja ir visada nepatenkinta. Gimę po šiuo ženklu neretai perkelia kaltę už savo neišsipildžiusias viltis ir nusivylimus visiems aplink. Jūs manote, kad problema pačioje Mergelėje? Kaip jūs išvis drįsote taip pagalvoti?

Skorpionas

Seksualus ir žiaurus – tai du stereotipai, susiję su Skorpionu. Iš tiesų šio ženklo atstovai tiesiog demonstruoja aplinkiniams tam tikrą įvaizdį, kuris verčia patikėti, kad jie – geriausi pasaulyje meilužiai. Bet anksčiau ar vėliau jūs suprasite, kad įvaizdis ne visada atitinka vidinį turinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.