Kurie Zodiako ženklai nepaleidžia savo buvusiųjų ir kokios to priežastys

Buvusią meilę paleisti ne visuomet yra lengva. Tai gali nutikti kiekvienam Zodiako ženklui. Štai ką apie tai sako astrologai.

 Buvusią meilę paleisti ne visuomet yra lengva.<br> 123rf nuotr.
 Buvusią meilę paleisti ne visuomet yra lengva.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 12, 2021, 11:37 AM

Avinas

Avinai negali pakęsti, kai negauna to, ko nori ir kaip nori. Jūs nesiliausite bandyti, net jeigu patys jaučiate, kad tai neteisinga. Jūs nė už ką nepriimsite pralaimėjimo. Jūs pripratę, kad viskas visada klostosi taip, kaip norisi jums.

Jautis

Jūs šiaip sau neprisirišite prie žmogaus, bet kai tai visgi įvyksta, jums bus neįmanoma jo pamiršti. Jūs tampate trūkstamomis dėlionės detalėmis ir papildote vienas kitą.

Dvyniai

Jūs nenorite prarasti žmogaus ar išbraukti jo iš savo gyvenimo, net jeigu jis blogai su jumis elgiasi. Jeigu jus netikėtai paliks, jūs liūdėsite ir bandysite tą žmogų susigrąžinti.

Vėžys

Jums patinka laimingos pabaigos ir nepatinka atstumas tarp jūsų ir jūsų mylimojo. Atstumas jums labai skausmingas, ir todėl jūs greičiausiai stengsitės jo išvengti. Jūs pasirengę kovoti už savo meilę ir net pasiryžę dėl jos bet kokiai aukai.

Liūtas

Paprastai Liūtai mėgsta dominuoti ir nori, kad paskutinis žodis visada būtų jų. Jie nepasirengę pralaimėti ir pasiduoti. Labai daug kas iki ausų įsimyli šio ženklo atstovus ir prie jų prisiriša. Jie patys turi priimti sprendimus savo nustatytomis sąlygomis.

Mergelė

Jūs – perfekcionustai ir nepratę priimti skubotų sprendimų. Santykiai jums – kaip finansinis sandoris, kuris turi pavykti sėkmingai. Bet jūs negalite visada priimti teisingų sprendimų ir viską daryti teisingai.

Svarstyklės

Jums patinka viskas, prie ko esate pripratę, ir esate linkę likti senuose santykiuose, nei išbandyti ką nors nauja. Jūs bandysite pataisyti seną, užuot keitę tai nauju.

Skorpionas

Jums prireiks laiko, kad pamirštumėte savo buvusį partnerį. Vien mintis apie tai, kad žmogus, kurį jūs mylėjote, gali būti su kuo nors kitu, jus žudo iš vidaus. Jūs labai pavydus žmogus ir santykiuose nuolat išgyvenate, kad jūsų partneris gali susirasti ką nors kitą.

Šaulys

Žmogus, kurį jūs mylite, jums pradeda asocijuotis su absoliučiai viskuo. Jūs negalite jo pamiršti, nes viskas aplink jį primena. Jūs jaučiate su juo ypatingą ryšį, kuo beužsiimtumėte.

Ožiaragis

Paprastai jūs jaučiate ryšį su tais žmonėmis, kurie jums padarė gilų įspūdį. Jums sunku paleisti ir įtikinti save, kad taip bus geriau. Jums sunku pradėti judėti toliau.

Vandenis

Jūs tikite pasakomis apie meilę. Jūsų atveju menas dažnai būna realaus gyvenimo imitacija. Jūs mylite nuoširdžiai ir labai dažnai jaučiate poreikį atsiprašinėti savo partnerio.

Žuvys

Šio ženklo atstovai mano, kad turi pasidalinti savo didžiausiomis paslaptimis su žmogumi, kurį myli. Jos prieš savo partnerius būna pažeidžiamos ir labai įsižeidžia, jeigu jie sukelia skausmą. Rūpintis ir dalintis – neatsiejama jų gyvenimo dalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.