Lydimi sėkmės: 4 Zodiako ženklai, turintys lengvą ranką

Apie žmones, kuriems viskas lengvai sekasi, kartais sakoma, kad jie turi lengvą ranką. Šis reiškinys gali būti paaiškintas žmogaus atidumu ir atsakingumu. Tačiau yra pastebėta, kad sėkmės kūdikiai spinduliuoja teigiamą energiją ir bet kokioje situacijoje išlaiko optimizmą.

 Astrologų požiūriu, tokia dovana susijusi su Zodiako ženklu ir būdinga tik keletui ženklų.<br> 123rf nuotr.
 Astrologų požiūriu, tokia dovana susijusi su Zodiako ženklu ir būdinga tik keletui ženklų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2021, 5:32 PM

Astrologų požiūriu, tokia dovana susijusi su Zodiako ženklu ir būdinga tik keletui ženklų. Visi kiti, kad ir kaip norėtų, negali pasigirti tokiais puikiais rezultatais.

Vėžys

Tipiško Vėžio labai stipri teigiama energija. Jis iš prigimties turi gerą intuiciją, išvystytus sensorinius gebėjimus ir aukštą jautrumo lygį. Ko jis besiimtų, viskas pavyksta, net jeigu pats gana pasyviai siekia realizuoti tai, ką sumanė.

Lengva ranka Vėžiui padeda ir darbe, ir buityje, ir net asmeniniame gyvenime. Aplinkiniai jį dažnai apibūdina kaip laimės kūdikį. Šio ženklo atstovo gyvenime paprastai neįvyksta nenumatytų įvykių ar kitokių nenugalimų aplinkybių.

Verta atkreipti dėmesį ir į jų sąveiką su augmenijos pasauliu. Apie tokius žmones sakoma, kad jų rankose net kastuvo kotas ima žydėti. Iš tiesų Vėžio namuose daug augalų, susigyvena net patys įnoringiausi ir rečiausiai žydintys. Nesuvokiamais būdais Vandens ženklui pavyksta išauginti egzotiškus egzempliorius tam visiškai netinkamose sąlygose. O Vėžiai, turintys žemės, kasmet kaimynų pavydui nuima gausų derlių.

Dvyniai

Dvynių energija taip pat turi išreikštą pozityvų atspalvį. Be to, jų ranka ne šiaip lengva, o „auksinė“. Tarp gimusiųjų po šiuo ženklu daug meistrų, rankdarbių darytojų ir išradėjų. Kiekvieną naują užsiėmimą jiems pavyksta greitai įsisavinti ir iš tiesų nustebinti savo darbo rezultatais pripažintus meistrus.

Tyrinėdami naują temą, Dvyniai stengiasi ją nuodugniai išsiaiškinti. Nesvarbu, ar jie ruošiasi užsiimti sodininkyste, remontu, ar įsisavinti naują profesiją. Kiekvienas klausimas bus įdėmiai išsiaiškintas iš visų pusių.

Tai nereiškia, kad šio ženklo atstovai yra perfekcionistai. Čia labiau veikia kiti veiksniai: įgimtas žingeidumas ir noras visiems pademonstruoti savo pasiekimus. Dvyniams iš tiesų patinka vystyti daug talentų, o po to klausytis susižavėjusių komplimentų.

Liūtas

Liūtai jau gimsta kaip sėkmės kūdikiai. Jų sėkmė akivaizdi aplinkiniams ir tampa pavydo objektu. Pavyzdžiui, jiems pavyksta per egzaminus ištraukti pačius lengviausius bilietus, gatvėje rasti vertingus daiktus ir pinigus, iš pirmo karto idealiai paruošti nežinomus patiekalus.

Tačiau patys saulėtos energijos nešiotojai nelaiko savęs kokiais nors ypatingais ir apskritai nekreipia dėmesio į tai, kad jų ranka lengva. Jie tiesiog pripratę prie tokių dėsningumų ir jau nepastebi, kaip greitai pasiekia sėkmės lyginant su kitais žmonėmis.

Liūtų skleidžiamos teigiamos vibracijos labai gerai juntamos tiesiogiai kontaktuojant su jais. Jeigu Ugnies stichijos atstovas leidžia vaistus, kerpa plaukus ar daro masažą, tas, kuriam daromos šios paslaugos, visada liks patenkintas rezultatu. Iš dalies tai profesionalumo poveikis (Liūtas yra tikras perfekcionistas), iš dalies – tos pačios lengvos rankos.

Vandenis

Vandenio energetika absoliučiai ypatinga. Iš jų sklindantis teigiamas užtaisas užtikrina jiems reputaciją žmogaus, kuris neša sėkmę. Neretai šio ženklo atstovus kviečia į svarbius renginius, kai reikia moralinio palaikymo ir sėkmės. Kokia šio fenomeno priežastis?

Astrologų nuomone, Vandenis turi ypatingą ryšį su kosmosu, todėl jame yra kažkas neapčiuopiamai keisto ir tuo pat metu patrauklaus. Be pozityvaus mąstymo jiems būdingas abejingumas ir įprotis veikti kaip užsigeis.

Taip pat Vandeniai dažnai abejoja pripažintomis tiesomis. Jeigu jiems intuityviame lygmenyje atrodo, kad reikia elgtis ne taip, kaip pataria vadovybė, jie paklausys savo vidinio balso. Ir reikia pripažinti, kad jis klysta itin retai. Tad iš šalies eksperimentuotojas Vandenis atrodo turintis lengvą ranką ir lydimas neįtikėtinos sėkmės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.