4 Zodiako ženklai, kuriems draugystė – aukščiau visko

Santykiuose įvairūs Zodiako ženklai elgiasi skirtingai, ypač, kai kalbama apie draugystę. Kai kurie susiranda draugų stebėtinai lengvai, o kitiems pradėti pokalbį su nepažįstamuoju prireikia nežmoniškų pastangų.

 Kai kurie susiranda draugų stebėtinai lengvai, o kitiems pradėti pokalbį su nepažįstamuoju prireikia nežmoniškų pastangų.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie susiranda draugų stebėtinai lengvai, o kitiems pradėti pokalbį su nepažįstamuoju prireikia nežmoniškų pastangų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2021, 10:23 AM

Skirtingai jie ir palaiko užmegztus santykius. Šie Zodiako ženklai – puikūs draugai, nes jiems draugystė yra pirmoje vietoje.

Jautis

Jaučiui draugystė yra aukščiau visko dėl tos priežasties, kad šie žmonės yra patys ištikimiausi iš visų Zodiako ženklų. Jų gyvenime nėra nieko svarbiau už artimuosius. Todėl jie padarys viską, kad artimieji būtų laimingi ir jiems būtų gera. Bet Jaučiai ir iš jų tikisi to paties.

Jeigu norite turėti Jautį savo draugų sąraše ir naudotis jo ištikimu palaikymu, būkite ištikimi, jam nemeluokite ir nieko nuo jo neslėpkite.

Vėžys

Draugystė – vienas svarbiausių dalykų Vėžio gyvenime. Jiems patinka būti grupės dalimi, ir tai, kaip jie patys save apibrėžia, atitinka tai, kokius juos mato šioje grupėje.

Bet draugų Vėžiai praranda dalį savo tapatybės. Todėl jie priklauso prie tų Zodiako ženklų, kuriems draugai visuomet yra prioritetas, net jeigu jie beprotiškai įsimylėję ką nors ne iš savo bendravimo rato.

Šaulys

Pati gražiausia ir stipriausia Šaulių gyvenimo istorija visada susijusi su draugyste. Jie iš tų Zodiako ženklų, kurie stato draugystę į pirmąją vietą, nes palaiko stiprų ryšį su savo draugais.

Paprastai tai žmonės, su kuriais jie susipažino dar mokykloje ar universitete. Su savo draugais Šauliai gali būti savimi.

Vandenis

Vandeniai linkę aplink save formuoti draugų, turinčių tokius pat interesus, grupę. Būdami kūrybiškomis asmenybėmis, jie apsupa save tais, kurie į juos panašūs ir gina tas pačias idėjas.

Šio ženklo atstovai sukuria ne šiaip draugų, o tokių, dėl kurių jie pasirengę atsisakyti visko ir pašvęsti jiems visą savo laiką, bendruomenę. Todėl Vandenis, be jokios abejonės, priklauso prie ženklų, kuriems draugystė yra aukščiau visko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.