5 Zodiako ženklai, kurie gali sugriauti jūsų gyvenimą

Su kai kuriais žmonėmis reikia būti atsargiems, neprisileisti pernelyg arti, o prisileidus neprarasti budrumo, nes jie net gali sugriauti jūsų gyvenimą. Ypač tai būdinga keletui Zodiako ženklų.

 Ypač tai būdinga keletui Zodiako ženklų.<br> 123rf nuotr.
 Ypač tai būdinga keletui Zodiako ženklų.<br> 123rf nuotr.
 Ypač tai būdinga keletui Zodiako ženklų.<br> 123rf nuotr.
 Ypač tai būdinga keletui Zodiako ženklų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 8, 2021, 1:10 PM, atnaujinta May 8, 2021, 2:30 PM

Šaulys

Keista, bet Šaulys tai gali... išties gali. Apskritai Šauliai draugiški, bet dažnai būna gana gudrūs, tad būkite atsargūs. Jų draugiškumas gali pasirodyti esantis tik ledkalnio viršūnė. Šauliai gali būti labai stiprūs manipuliatoriai. Jie ras ir patampys tas jūsų virveles, kurios jiems padės pasiekti savo tikslų.

Kartais jų geriau vengti. Pradžioje jie gali pasirodyti labai malonūs ir patikimi, o po to tiesiog sugriauti jūsų gyvenimą, panaudodami jus savo tikslams. Atsiminkite – jie visada gyvens taip, kaip patys nori.

Ožiaragis

Šie žmonės gali būti labai pavydūs. Ožiaragiai mėgsta apkalbėti, ir jūs niekada tiksliai nežinosite, ką jie kalba apie jus – pila purvą ar ne, bet neabejokite, jie būtinai papasakos apie jūsų trūkumus, kad pabrėžtų savo privalumus.

O jeigu pasipainiosite kelyje į jų tikslą, jie tiesiog atsikratys jūsų. Pavyzdžiui, pažemins kitų akyse. Paprasčiau sakant, jūsų pralaimėjimas bus jų pergalė. Jūs pažeminti ir sugniuždyti, o jie išaukštinti.

Dvyniai

Jeigu Dvyniai įsimyli, pradžioje būna idealūs, bet greitai jiems tampa nuobodu, ir jie užmiršta, kad taip pat yra atsakingi už jūsų santykius. O jeigu panorėsite juos palikti, jie maldaus jūsų to nedaryti, žadėdami pakeisti savo elgesį, bet atminkite – jie niekada nepasikeis.

Jie lengvai gali sugriauti gyvenimą tiems, kurie juos myli iki širdies gelmių. Jie daro tai nesąmoningai, ir net jeigu jiems tai pasakysite, jie atsisakys taisyti padėtį.

Liūtas

Apskritai Liūtas niekada nepavydi kitiems žmonėms, bet negali pakęsti, kai kas nors bando sumažinti jo savivertę ar pažeminti kitų akyse. Liūto geriau nepykdyti, kitaip jis pradės keršyti ir padarys tai labai šiurkščiai.

Liūto kerštas baisus. Keista, bet jam net patinka keršyti, ir tokiu momentu jis gali sugriauti jūsų gyvenimą.

Skorpionas

Šiam ženklui nusispjauti į kitų gyvenimus ir kitų kančias. Deja, kitų žmonių gyvenimo griovimas jam net teikia malonumą.

Bet jis niekada nepripažįsta savo klaidų. Skorpionus lengva pavadinti „energijos vampyrais“, kurie patiria malonumą nuo kitų žmonių kančių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.