Laimę ir sėkmę pranašaujantys lemties ženklai: verta atkreipti dėmesį

Ir rimti psichologai sutinka, kad tiek sėkmei, tiek nesėkmei įtakos turi paties žmogaus nusiteikimas. Jeigu jis tiki, kad pasiseks, dažnai taip ir nutinka. Tuo tarpu išankstinė negatyvi nuostata gali sugadinti net pačias palankiausias aplinkybes.

 Sutikti nėščią moterį, rasti penkialapį ar šešialapį alyvos žiedą - sėkmę lemiantys ženklai.<br> 123rf nuotr.
 Sutikti nėščią moterį, rasti penkialapį ar šešialapį alyvos žiedą - sėkmę lemiantys ženklai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2021, 12:16 PM

Būtent todėl geriau net nežinoti prietarų, kurie „perspėja“ apie nelaimes ir nesėkmes: net jeigu protu suvokiama, jog tie dalykai neturi jokio ryšio su „kosmosu“, žmogaus sąmonė gali nevalingai save užprogramuoti neigiamai.

Tačiau liaudies tikėjimuose yra ir prietarų, susijusių su gera lemiančiais ženklais. Štai šiais galite tikėti į sveikatą – jie ne tik nepakenks, bet ir, pakeldami nuotaiką, gali padėti pasiekti to, ko trokštate, ar bent jau tą dieną padaryti vykusia.

Štai kai kurie tokie ženklai.

Jūs išėjote iš namų, ir pirmas sutiktas žmogus (nesvarbu, pažįstamas ar ne) neša pilną krepšį su produktais ar kitais daiktais – galima laikyti, kad diena bus sėkminga.

Taip pat laukite sėkmės, jeigu pirmas sutiktas jūsų kelyje žmogus bus nėščia moteris arba moteris su kūdikiu.

Sudužo koks nors indas, pavyzdžiui, lėkštė, stiklinė? Nieko baisaus, net priešingai. Bet jeigu tai nutiko dar ir šeštadienį, ateinančią savaitę jūsų laukia neabejotina sėkmė.

Atostogaujate prie akmenuotos pakrantės? O ar žinote, kad gana retas radinys yra akmenukas su skylute? Jis žada didžiulę sėkmę. Pavyko rasti akmenuką su dviem, trimis skylutėmis? Galite laikyti, kad nuo šios akimirkos jūsų reikalai pakryps tik aukštyn.

Jeigu susapnavote vaivorykštę, vadinasi, jums seksis visas 7 dienas, įskaitant šią.

Suprantama, namuose įsikūrusios skruzdėlės kelia nepatogumus, būtina laiku jomis atsikratyti. Tačiau laikoma, kad skruzdėlė namuose – sėkmės visuose reikaluose pranašė. Tas patys spręskite, atsikratyti skrudzėlių ar ne.

Jeigu pamatėte vorą, nusimezgusį voratinklį virš jūsų lovos, žinokite – jūsų laukia malonios naujienos.

Girdėjote pasakymą: „Ne ta koja išlipo iš lovos?“ Taigi, kad visą dieną būtumėte puikios nuotaikos, jums nubudus reikia iš lovos išlipti „ta“ koja, t.y. dešine.

Alyvų puokštėje suradote penkialapį ar šešialapį žiedą? Tai reiškia sėkmę. Netgi nebūtina to žiedo suvalgyti.

Jeigu dar nesutikote savo antrosios pusės, ar ant jūsų palangės nutūpė balandis ar karvelis, tai pranašauja greitas vestuves. O jeigu paukštis (nesvarbu, koks) įskrido pro atvirą langą į jūsų namus, laimė laukia visų šeimos narių.

Atsitiktinai sutikti kuprotą žmogų reiškia didelį pelną.

Jeigu kelią perbėgo katė (nesvarbu, kokios spalvos, išskyrus juodą) – viskas, kas numatyta artimiausiai savaitei, pavyks ypač sėkmingai.

Na, o jeigu nepavyko aplenkti juodos katės, t.y. ji vis dėlto perbėgo jums kelią, sulaukite, kol kas nors kitas pereis tuo keliu anksčiau už jus (nebūtinai žmogus, tai gali būti ir šuo ar kita katė).

Benamė katė lenda į jūsų namus. Ne visiems tai patinka, bet tai reiškia didžiulę laimę.

Jeigu jus iš viršaus „pažymėjo“ paukštis, labai nesikeikite, nes paukštis tokiu būdu jus pažymėjo sėkmei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.