Zodiako ženklai, kurie lengviausiai tampa sukčių aukomis

Daugelis mūsų pašnekame, kad kuo jau kuo, bet sukčių aukomis niekada netapsime. Visgi statistika rodo, kad į apgavikų pinkles pakliūva ir jauni, ir išsilavinę žmonės.

Žuvų ženklo atstovė linkusi tikėti žmonių gerumu.<br> 123rf nuotr.
Žuvų ženklo atstovė linkusi tikėti žmonių gerumu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-07-24 12:27

Štai keturi Zodiako ženklai, kurie yra ypač patiklūs, pasiduodantys įtaigai ir dėl to galintys tapti lengvu sukčių grobiu.

Žuvys

Tai – bene labiausiai į naiviausias Zodiako ženklas. Jautriosios Žuvys mielai išklausys nepažįstamojo pasakojimo apie į bėdą patekusį jo giminaitį ir veikiausiai juo patikės. Tada, jei turės galimybių, o šalia nebus žmogaus, kuris paprotintų, ryšis ištiesti pagalbos ranką.

Ypač lengvai Žuvis įtikina pažįstamų pasakojimai – juk, jei tą žmogų yra mačiusios vos kelis kartus, laiko jį patikimu bičiuliu. Jos tiki, kad tas žmogus taip pat joms padėtų, ištikus bėdui, tad, žinoma, neatsisako ištiesti pagalbos ranką, jeigu jam paramos prireikė pirmam.

Vėžys

Jis įpratęs aplinkinių nuomone kliautis labiau negu sava, dėl to taip pat tikėtina, jog lengvai taps niekadėjų auka.

Šio Zodiako ženklo atstovas nori aplinkiniams būti geras ir teisingas, stengiasi jiems įtikti. Tikisi, kad ir šie esant progai dėl jo padarys kažką gero, bet taip dažniausiai nenutinka.

Vėžys neretai patenka į nesmagias situacijas dėl to, kad pernelyg pasikliovė mažai pažįstamais žmonėmis. Tiesa, ir patekę į keblią situaciją jis pats nepuls ieškoti pagalbos – neabejingi artimieji turėtų susigriebti ir jam padėti, kol neįklimpo dar giliau.

Svarstyklės

Jos nėra tokios patiklios, kaip pirmieji du Zodiako ženklai, bet visgi ir jos neabejingos aplinkinių nuomonei ir pasiduoda jų įtakai. Gal kokio sukčiaus pasakojimas joms ir neatrodys labai įtikinimas, bet jos tikės, kad gavęs prašomų pinigų tas žmogus išspręs savo problemas ir skolą būtinai grąžins.

Kartais jos net nujaučia, kad pažįstamas žmogus nori jas apgauti, ir vis tiek ryžtasi jam padėti – juk smagu daryti gerus darbus.

Dvyniai

Šio Zodiako ženklo atstovai – tikri optimistai, o dėl to jie linkę tikėti kitais asmenimis. Gavę neigiamos patirties, jie gali pradėti abejoti aplinkinių kėslais, bet vis tiek tikės, kad iš esmės žmonės yra geri ir geranoriški.

Be to, Dvyniai daug bendrauja, mezga vis naujas pažintis, tad tarp jų pažįstamų tikriausiai atsiras tokių, kurie norės naudotis jų gerumu, prašys paskolinti pinigų ir sulauks teigiamo atsakymo, juolab, kad šio ženklo atstovai prie pinigų neprisiriša.

Praeis daug laiko, kol Dvyniai susitaikys su mintimi, kad skolos visgi neatgaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.