Nesuderinami Zodiako ženklai: 6 poros, kurios nebus laimingos

Yra Zodiako ženklų, kurie meilės suderinamumo fronte yra universalūs, todėl jiems nekyla rimtų energijų konfliktų su kitais žmonėmis.

 Zodiako ženklų poros, kurioms būti laimingoms kartu labai sudėtinga.<br> 123rf nuotr.
 Zodiako ženklų poros, kurioms būti laimingoms kartu labai sudėtinga.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2021, 10:23 AM

Pavyzdžiui, Svarstyklės gali susigyventi praktiškai su bet kuo.

O štai Zodiako ženklų poros, kurioms būti laimingoms kartu labai sudėtinga.

Dvyniai – Ožiaragis

Dvyniai – laisvę mylintys žmonės, kuriems nepatinka klausytis svetimų nurodymų. Ožiaragiai mėgsta tuos, kurie jų klausysis ir kartais leisis vedami už pavadėlio. Dvyniai niekada ir jokiomis aplinkybėmis nebus pirmi žengiantys žingsnį, kad užkariautų kieno nors širdį. O Ožiaragiai, priešingai, kaip tik to ir laukia.

Rezultatas akivaizdus – šie žmonės absoliučiai netinka vienas kitam. Net jeigu šiai porelei pavyks sukurti santykius, nepadirbėjus su savimi jiems nepavyks ilgai išbūti kartu. Jų mąstymas absoliučiai priešingas visais gyvenimo klausimais.

Vandenis – Liūtas

Šiuose santykiuose pernelyg daug egoizmo ir pernelyg daug pavydo. Ir čia niekas nepadės. Įdomiausia, kad tokie santykiai gali tęstis metų metus, bet vis tiek bus pasmerkti galutinai sugriūti. Jie dovanoja tik negatyvą, nepaisant to, kad pačioje pradžioje gali atrodyti gana karšti ir aistringi.

Vandeniai ir Liūtai apgaudinėja save ir negali vienas kitam pasakyti „lik sveikas“. Jų santykiuose dažnai pasitaiko neištikimybė, išdavystės ar melas, tai daro ryšį tarp šių dviejų ženklų toksišką.

Mergelė – Mergelė

Du vienodi Zodiako ženklai visai nereiškia, kad tai bus lygiavertė santuoka ar meilė. Dviejų Mergelių atveju suderinamumas vienas blogiausių. Šio ženklo vyrai ir moterys apskritai negali sugyventi kartu. Iš jų išeina neblogi draugai ar kolegos, kurie pagarbiai žiūri vienas į kitą, bet meilėje jiems retai kas išeina.

Dažnai būna taip, kad net pirmas šių žmonių įspūdis apie vienas kitą būna neigiamas. Tarp Mergelių atsiranda gilus emocinis priešiškumas, tai jaučia abu santykių dalyviai, bet nė vienas neprisipažįsta pirmas. Tokia sąjunga tik kartą iš tūkstančio gali tapti kuo nors vertingu.

Avinas – Skorpionas

Avinai – žmonės, kuriems nieko nereiškia pasakyti ką nors įžeidžiančio. Jie neatsiprašo už kokius nors smulkius nesusipratimus ir poelgius. Skorpionams labai nepatinka net mažiausia nepagarba jų atžvilgiu, todėl jau pačiuose ankstyviausiuose pažinties etapuose priešiškumas būna stiprus.

Kita vertus, jeigu šie žmonės supras vienas kitą, tarp jų gali atsirasti jausmai. Tokią sąjungą galima sutikti gana retai, bet ji įmanoma. Kiek jai pavyks tęstis – taip pat neaišku, nes Skorpionai ir Avinai mąsto absoliučiai skirtingose plotmėse. Jie gyvena skirtingomis svajonėmis ir mėgsta leisti laisvalaikį skirtingai.

Žuvys – Vėžys

Žuvys pernelyg lengvabūdės ir emociškai paveikios, o Vėžiai to nesupranta. Ištikimybė – tai, ko jie laikosi įsikibę, bet Žuvys jiems negali to duoti. Šių žmonių bendravimo stilius absoliučiai skirtingas, skirtinas realybės suvokimas ir požiūris į meilę. Žuvims retai patinka Vėžiai, o Vėžiai retai simpatizuoja Žuvims.

Trumpas jų romanas įmanomas, bet Vėžiai nemėgsta nieko trumpalaikio ir nesuprantamo, skirtingai nuo Žuvų, kurios priklauso tai pačiai stichijai. Tokie žmonės retai perdarinėja save dėl kitų, todėl vienintelis dalykas, kuris tarp jų gali būti sėkmingas – tai flirtas. Toliau reikalai nepajudės, nes skirtingos visatos nesusikerta, nepaisant tam tikrų panašumų verslo organizavime, dalykinių problemų sprendime. Tai geri darbo partneriai, bet ne mylimieji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai