Pasirinkite šluotą: štai kokia ragana esate

Sakoma, kad kiekviena moteris viduje yra truputį ragana ir turi maginių gebėjimų. Ji gali karštai neigti šį faktą, gali neslėpti savo burtų, o gali net kažkur slėpti savo šluotą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-08-04 10:13, atnaujinta 2021-08-04 12:38

Geriausias būdas tai sužinoti – paprašyti jos pasirinkti transporto priemonę, kuri jai patiks labiausiai, ir jūs sužinosite apie ją visą tiesą.

Taigi, pasirinkite šluotą ir sužinokite, kokis maginius gebėjimus turite.

1. Dalykiška ragana

Jūs aiškiai žinote, ko norite ir ką sugebate. Jūs ne prieš išbandyti naujoves, mėgstate naujas patirtis ir projektus. Darbe dažnai pasitelkiate savo burtininkišką nuojautą, kad išvengtumėte nuostolių ir rizikos.

Jūs nemėgstate sėdėti vienoje vietoje: skrydžiai ant šluotos ir aktyvus sportas jums yra viskas, ir jūs visada nekantriai laukiate malonių susitikimų su kitomis raganomis.

2. Ragana bosė

Jūs turite išraiškingą veidą ir stebuklingą iškalbą. Greičiausiai kiti jau pastenėjo jūsų gebėjimą nuspėti įvairius įvykius ir iš anksto jiems paruošti kitus.

Jūs neįtikėtinai protinga, ir jums nereikia burtų, kad apčiuoptumėte neatitikimą tarp kitų žmonių žodžių ir emocijų.

3. Įtakinga ragana

Jūs turite sugebėjimą daryti įtaką kitiems žmonėms, paspausdama jų silpnybes ir emocijas, ir tuo pačiu palaikydama gerus santykius su aplinkiniais.

Nežiūrint į aiškius lyderio duomenis, jūs burtininkė, kuri gali paaukoti savo interesus dėl kitų.

4. Ragana perfekcionistė

Jūs visada žinote, kokioje vietoje guli jūsų šluota. Mėgstate nepriekaištingą tvarką ir iš kitų reikalaujate jos laikytis.

Jeigu gaminate viralą ar ruošiatės svarbiam sąskrydžiui, nėra kokių abejonių, kad su viskuo susitvarkysite. Kitos raganos tirta prieš jus, visada demonstruodamos savo susižavėjimą jumis ir pagarbą.

5. Ragana mokytoja

Jūs gerai pažįstate žmones, o pasitikėjimas santykiuose jums vaidina svarbiausią vaidmenį. Jūs niekada neatleisite klastingam burtininkui, kuris nepateisino jūsų pasitikėjimo.

Gamta jus apdovanojo ir talentu mokyti. Jums patiks dirbti su jaunomis raganomis ir burtininkais, kurie jumyse mato sektiną pavyzdį.

6. Ragana su charakteriu

Jūs puikiai atpažįstate santykiuose melą ir intrigas. Raganų sąskrydyje jūs visada aršiai ginsite savo nuomonę ir principus.

Deja, jūs nepakenčiate kitų magų ir raganų pranašumo ir kartais būnate gana grubi.

7. Ragana atradėja

Jūs skiriatės nuo kitų raganų plačiu interesų spektru. Jūs lengvai prisitaikote prie naujų sąlygų ir gyvenimo pokyčių.

Jūs – burtininkė, kuri nelauks patogaus momento, jūs pati sprendžiate visus svarbius klausimus ir nebijote tapti pirmąja išrandant naują viralą.

8. Ragana svajotoja

Jūs mėgstate skraidyti padebesiais, ir kitos raganos jumis pasitiki. Jūs puikiai suprantate ir jaučiate kitus žmones.

Jūs skiriate nemažai dėmesio savo išvaizdai ir burtininkės atributams. Bet jūs nemokate kaupti stebuklingų pinigų.

9. Ragana intravertė

Jūs mėgstate įprastą gyvenimą ir ramiai vykdote savo kasdienes pareigas – šveičiate katilus, tvarkote trobelę, ruošiate viralą.

Jums nereikia bendrauti su kitais burtininkais, bet jūs esate pasirengusi jiems padėti. Didžiąją laiko dalį mėgstate būti viena. Jūs mėgstate pabėgioti gryname ore, kur galite pasinerti į savo mintis taip, kad niekas jums netrukdytų.

10. Ragana avantiūristė

Jūs nepakenčiate rutinos, ir jums reikia nuolat keisti aplinką. Darbas jums – terpė kūrybinei saviraiškai.

Jūs dažnai sėdate ant šluotos ir skrendate į neištyrinėtas vietas. Mėgstate bendrauti su kitais burtininkais, kad pasidalintumėte su jais savo sukaupta išmintimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.