Santykių su šiuo Zodiako ženklu turėtumėte vengti bet kokia kaina: štai kodėl

Kiekvienas Zodiako ženklas turi tokį „porininką“, su kuriuo verčiau nesikirstų jo keliai. Visiškai normalu, kad mes užmezgame santykius ne su kiekvienu sutiktu. Tačiau mes turime mokėti atpažinti situacijas, kada tam ar kitam žmogui ne vieta mūsų gyvenime.

 Kiekvienas Zodiako ženklas turi tokį „porininką“, su kuriuo verčiau nesikirstų jo keliai. <br> 123rf nuotr.
 Kiekvienas Zodiako ženklas turi tokį „porininką“, su kuriuo verčiau nesikirstų jo keliai. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2021, 11:20 AM

Astrologai paaiškina, kodėl kai kurie Zodiako ženklai turėtų vengti vienas kito ir juolab nesileisti į artimus santykius.

Avinas – Vėžys

Jūs pernelyg šiurkštūs, ir tai kartais verčia Vėžį siaubingai jaustis. Šie žmonės mėgsta kalbėti apie savo jausmus, bet jūsų grubumas... jiems to per daug. Vėžys greičiausiai jus nuvils, nes, kitaip nei jūs, jis mėgsta tik kalbėti apie problemas, o ne jas spręsti.

Jautis – Šaulys

Jūs užsispyrę, o Šaulys įkūnija visa tai, kas jums nepatinka žmonėse. Jūs – namisėda, o jam nesisėdi vietoje, ir tai jus priveda iki pasiutimo.

Dvyniai – Mergelė

Mergelė jus mirtinai vargina. Šie žmonės pernelyg tylūs. Su ja jus nuolat persekios jausmas, kad padarėte kažką ne taip.

Vėžys – Vandenis

Vandeniai nemėgsta rodyti savo emocijų. O jūs nuolat demonstruojate jausmus. Todėl su juo jūs jausitės baisiai.

Liūtas – Avinas

Kas benutiktų, Avinas visur su jumis konkuruos. Jis nori būti dėmesio centre ir nesidalins su jumis kitų dėmesiu. O jums vargu ar patiks turėti reikalų su tuo, kuris negali liautis mėtyti jums iššūkius. Jums reikalingas žmogus, kuris jus palaikytų.

Mergelė – Vėžys

Jeigu susietumėte savo gyvenimą su Vėžiu, nuolat turėtumėte reikalų su jo nervų nevaldymu. Vėžiui norisi, kad jūs jo klausytumėte, o ne kritikuotumėte, bet jūs tiesiog negalite jo nekritikuoti.

Svarstyklės – Skorpionas

Skorpionai pernelyg aktyvūs, jūs tiesiog nesugebėsite jų suvaldyti. Santykių pradžioje jie gali atrodyti idealūs, bet vėliau labai greitai nutols nuo šio idealo.

Skorpionas – Ožiaragis

Ožiaragis bandys atimti jūsų laisvę, o tai paskutinis dalykas, kurio jums dabar norisi. Ir kuo ilgiau jūs leisite jam į jus kabintis, tuo labiau kentėsite.

Šaulys – Liūtas

Romantinėje perspektyvoje jums neabejotinai dera vengti vienas kito. Kartais šie ženklai gali susidraugauti, bet daugeliu atvejų santykiai tarp Šaulio ir Liūto būna itin toksiško pobūdžio. Tarp jūsų abiejų pernelyg daug bendro, ir tai romantiką daro neįmanomą.

Ožiaragis – Avinas

Jūs atsargūs, o jis – ne. Avinas jus spaus stipriau, nei kiti Zodiako ženklai. Ir jis niekada nesustos, kad gautų tai, ko nori.

Vandenis – Jautis

Jautis jums nepakankamai lankstus emocine prasme. Jums nepavyks jo pakeisti, todėl šio ženklo atstovų reikėtų vengti. Periodiškai jums norėsis įvairovės, ir iš karto susikirsite su Jaučiu.

Žuvys – Vandenis

Jūsų gyvenimo permainos visuomet nukreiptos į skirtingas puses. Nereikėtų leisti Vandeniui jumis naudotis, o jis bandys tai padaryti, pasinaudodamas jūsų nesavanaudiškumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.