3 romantiškiausi Zodiako ženklai

Jeigu užmezgėte santykius su kuriuo nors iš šių Zodiako ženklų, galite būti tikri – romantiškų akimirkų jūsų gyvenime netrūks. Mat romantika yra jų kraujyje.

 Romantika yra jų kraujyje.<br> 123rf nuotr.
 Romantika yra jų kraujyje.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2021, 10:09 AM

Štai šie ženklai.

Svarstyklės

Svarstyklės mėgsta, kad visur būtų pusiausvyra. Tad ir į romantiką jos žiūri savaip. Tai yra, joms svarbu įvairovė, o ne šiaip vakarienė prie žvakių. Tokią romantiką Svarstyklės greit pradeda priimti kaip rutiną. O štai šuolis parašiutu... Štai kas reikalinga romantiškoms ir mėgstančioms įspūdžius Svarstyklėms.

Jautis

Jaučių požiūris į romantiką kiek kitoks. Jiems reikalinga tvarka aplink, karališkas interjeras, harmonijos ir stabilumo atmosfera. Neprašausite Jaučiui padovanoję romantišką vakarienę muziejų primenančiame restorane.

Vėžys

Vėžiai kaip šeimyniški žmonės mėgsta visas romantikos apraiškas, ir svarbiausia, kad mylimas žmogus nesitrauktų nė per žingsnį. Toks mylimas, toks atsidavęs, toks vienintelis. Tiesiog būti šalia Vėžio, jį mylėti ir palaikyti – tai pati geriausia gyvenimo romantika, net jeigu kalbama apie namų tvarkymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.