Kaip susigrąžinti vyro dėmesį pagal Zodiako ženklą

Būna, kad tokia graži ir karšta meilė ima blėsti, o gal ją užgožia buities rūpesčiai. Bet kartais ir maža miela smulkmena gali padėti jausmus susigrąžinti. Štai tos smulkmenos, kurios labai svarbios konkrečiam Zodiako ženklui.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-04 12:32

Avinas

Avinui gyvenime labai svarbi įvairovė, tad norint atkreipti jo dėmesį reikėtų jam pasiūlyti kokį nuotykį. Tai nebūtinai turi būti skrydis oro balionu ar dar kažkas ekstremalaus, tačiau tai turi būti kažkas nekasdieniško. Tarkim, gal seniai grybavote ar lankėtės muziejuje?

Jautis

Taip, jis iš tų, kuriems labai svarbios dovanėlės. Tai nebūtinai turi būti kažkas prabangaus – ir gražiai patiekti širdelės formos sausainiai jį labai nudžiugins.

Dvyniai

Jiems labai patinka romantiška jausmų išraiška ir originalūs komplimentai. Labai nudžiugins ir nevisai padoraus turinio sms žinutė, gauta nuo jūsų darbo metu.

Vėžys

Jam ypač svarbus nuoširdumas ir atviri pokalbiai apie jausmus. Kuo tokių pokalbių daugiau ir kuo jie pozityvesni, tuo geriau.

Liūtas

Jei šio ženklo atstovas nuo jūsų smarkiai nutols, susigrąžinti jo jausmus bus labai sudėtinga. Verčiau neleisti, kad taip nutiktų, ir meilės ugnį kurstyti nuolatos.

Mergelė

Tokie vyrai nelabai romantiški. Jie labiau įvertins jūsų pagalbą jų reikaluose ar vietoj jų atliktą namų ruošos darbą.

Svarstyklės

Šio ženklo atstovams romantika labai svarbi. Tiesiog jiems norisi nuolat girdėti jūsų priminimus, kokie jie jums svarbūs ir reikalingi.

Skorpionas

Jam labai svarbus intymus gyvenimas, tad reikėtų sugalvoti, kaip jį paįvairinti. Taip pat labai padės su šiais reikalais susiję komplimentai.

Šaulys

Jus suartins bendra įdomi veikla, kad ir pasivaikščiojimas nauju pažintiniu taku ar galvosūkių sprendimas namie vis tamsėjančiais vakarais.

Ožiaragis

Ožiaragiui svarbu, kad jis jaustų, jog yra jums gyvenime svarbiausius. O jei kyla ginčas, jam labai svarbu pajusti, kad tiesa (na, bent jau dalis tiesos) yra jo pusėje.

Vandenis

Vyrui Vandeniui labai svarbus laisvės pojūtis. Jei vakare jis galės kažkur pasibūti, neturėdamas kas pusvalandį jums raportuoti, kur yra ir ką veikia, grįžęs namo jis tikrai pasidžiaugs, kad jus turi.

Žuvys

Tokiam vyrui labai svarbu nuolatinis jausmas, kad jūs jį mylite ir palaikote. Ypač tada, kai kažkas nepasisekė, jam bus svarbu išgirsti, jog vis tiek džiaugiatės, jog jį turite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.