Verslios moterys: 4 Zodiako ženklai, kurių atstovės moka uždirbti pinigus

Moterys jau seniai nebesitenkina pasyviu namų židinio saugotojos vaidmeniu. Jos nelaukia, kada vyras į namus partemps mamutą, o eina medžioti pačios. Ir tai joms pavyksta ne prasčiau, nei vyrams, o neretai ir geriau.

 Kai kurie Zodiako ženklai padidina savo atstovių šansus vadovauti verslui ir uždirbti didelius pinigus.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie Zodiako ženklai padidina savo atstovių šansus vadovauti verslui ir uždirbti didelius pinigus.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2021, 11:38 AM

Yra moterų, kurios sukuria sėkmingus verslus, užima aukščiausias sėkmingų ir turtingų asmenų reitingų pozicijas. Kaip joms tai pavyksta? Atsakymą turi ir astrologai.

Kai kurie Zodiako ženklai padidina savo atstovių šansus vadovauti verslui ir uždirbti didelius pinigus.

Avinas

Tai tikrosios verslo asės! Šio ženklo moterys turi puikią galimybę perimti lyderystę iš vyrų ir sukurti verslą, kurio pavydėtų net patys sėkmingiausi iš jų. Avinai apdovanoti dideliu ambicingumu, charizma, tikslo siekimu, turi stiprią valią, trokšta pergalės ir žino tiesiausią kelią į ją.

Šios moterys neturi polinkio užsiimti daugybe pašalinių darbų ir geba tiksliai susidėlioti prioritetus, susikoncentruodamos į tai, kas svarbiausia. Bet svarbiausia – joms nesvetimas moteriškas žavesys, kuris gelbsti ten, kur vyrai pasikliauja tiesmukumu ir geležine logika.

Moterims Avinams nėra lygių mezgant reikalingus ryšius ir apeinant pačius gudriausius konkurentus. Strateginiais klausimais verslininkės Avinai gali pasikliauti savo komanda, kurią sudarys geriausi specialistai. Su kitokiais jos nedirba. Tiesa, suburti tokį profesionalų kolektyvą gali prireikti ištisų metų.

Moterų Avinų verslininkių talentas dera komplekte su jų ūmumu, užsispyrimu ir dideliu emocingumu. Ne visi gali tai atlaikyti. Užtat sėkmę ir pelną Avinas sąžiningai padalins visiems. Jeigu ji turi pinigų, turės ir jos komanda.

Jautis

Pažinti verslo gudrybes ir siekti finansinės sėkmės moterį Jautį verčia priklausomybė nuo materialinės gerovės. Tai vienas iš tų ženklų, kurie nemoka būti neturtingi. Tai Jaučius žemina, daro bejėgiais pagundų, kurių pilnas šis pasaulis ir kurios kainuoja didelius pinigus, akivaizdoje.

Puikus stimulas ir motyvacija, argi ne? Tuo įsitikinusios ir moterys Jaučiai. Į materialinę gerovę jos eis tanku ar pėsčiomis per galvas, bet savo pasieks. Ne visi pateisina jų metodus, bet, kaip sakoma, nugalėtojų niekas neteisia.

Kad pasiektų užsibrėžtus materialius tikslus, moterys Jaučiai pasirenka verslą arba karjerą. Žinoma, smagu sėdėti ant kokio nors turtingo „tėtušio“ sprando, kuris vieną po kito tenkins visus kaprizus. Bet ką tuomet daryti su ambicijomis ir lyderystės troškimu? Daryti karjerą, sukti verslą ir kilti aukštyn ant pinigų kalnų. Šį kelią renkasi dauguma moterų Jaučių, nenorinčių priklausyti nuo vyrų.

Jos puikiai jaučiasi verslo srityse, kurias priimta laikyti vyriškomis – pramonė, statyba, nekilnojamasis turtas. Argi gali moteris, įsisavinusi šias kryptis, likti neturtinga?

Dvyniai

Moterų Dvynių sėkmė versle daugelį stebina, taip pat ir pačius Dvynius. Atrodytų, kokie dar pasiekimai gali šviesti ženklui, pasižyminčius ypatingu nepastovumu, nerimtumu ir neatsakingumu? „Pavydėtini“, – atsako astrologai.

Permainingumas moterims Dvyniams suteikia energijos judėti. Jos nepakenčia rutinos ir monotonijos, dėl to tampa galingais originalių idėjų generatoriais. O nerimtumą ir nemokėjimą būti atsakingoms joms pavyksta kompensuoti aukštais komunikaciniais gebėjimais. Su punktualumu ir pareigingumu taip pat viską galima išspręsti, pasitelkus sekretorių ar kitus pagalbininkus.

Ideali Dvyniams verslo sritis yra komercija, koučingas, konsultacijos ir kitos komunikacinės kryptys. Šio ženklo moterys nuolat turi būti dinamiškoje ir besikeičiančioje aplinkoje. Kitaip jis pradės nuolat ieškoti ko nors naujo, nenuobodaus ir nevienodo.

Ir čia nuo pačios moters priklauso, ar sugebės ji savo išskirtinius bruožus padaryti savo verslo sąjungininkais. Jeigu nesugebės – nepastovumo siekis sugriaus net patį tvirčiausią karjeros ar didelio verslo projekto pamatą.

Liūtas

Jeigu tarp Liūčių atsiras moterų, kurioms nepasisekė verslas, tai arba tai Liūtės, kurios save atrado kūryboje, motinystėje, sporte, arba jos dar per jaunos ir dar tik kaupia patirtį. Dažniausiai visos šio ženklo atstovės siekia pasitraukti iš samdomo darbo ir sukurti nuosavą verslą.

Moterys Liūtai pripažįsta tik vieną viršininką – pačios save. Karalienė negali turėti prižiūrėtojo. Ir neturės! Neleidžia savimyla, ambicijos, lyderystės gebėjimai, mokėjimas rizikuoti ir laimėti ten, kur kiti pasiduoda. Galbūt todėl tarp Liūčių tiek daug sėkmingų žinomų verslininkių.

Tiesa, ne visos moterys Liūtai pasiekia pripažinimo ir sėkmės savo asmeninėmis pastangomis. Veikiau, jos stengiasi, bet labiau ieškodamos vyro, kuris duotų joms gerą startą verslui. Liūtė veikiausiai pabandys pasitraukti iš sponsoriaus globos, jeigu jis griežtai kontroliuos ar valdys darbus. Svarbiausia – ji!

O jeigu ne, ir spaudimas bus stiprus, moteris gali palikti ir vyrą, ir verslą, kurį jis sponsoriauja. Bet tai nereiškia, kad Liūtė liks prie suskilusios geldos. Ji pasiims, kas svarbiausia – patirtį ir ryšius. Būtent tai padės jai pradėti naują verslą nuo nulio ir padaryti jį dar sėkmingesnį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.