4 Zodiako ženklai, tarp kurių daugiausia vienišų vyrų

Vyrai vieniši būna dėl įvairių priežasčių: dėl to, kad yra nepopuliarūs tarp moterų, mamytės sūneliai, pernelyg pasinėrę į verslą, pernelyg išrankūs, pernelyg reiklūs ar tiesiog gimę ne po ta žvaigžde.

 Kaip teigia astrologai, yra keletas Zodiako ženklų, po kuriais sutiksime daugiausiai vienišų vyrų.<br> 123rf nuotr.
 Kaip teigia astrologai, yra keletas Zodiako ženklų, po kuriais sutiksime daugiausiai vienišų vyrų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2021, 5:58 PM

Kaip teigia astrologai, yra keletas Zodiako ženklų, po kuriais sutiksime daugiausiai vienišų vyrų.

Vandenis

Vyrai, gimę po Vandenio ženklu, pasižymi laisvės ir nepriklausomybės troškimu. Jie nepripažįsta tvirtų ryšių ir rėmų, ribojančių pasirinkimą. Šio ženklo žmonės paprastai sau pakankami, turi gilų supratimą apie gyvenimą. Juose nėra vidinės tuštumos, kurią reikėtų kuo nors užpildyti, kad galėtum save laikyti visaverčiu. Tuo pačiu Vandeniai komunikabilūs, kompanijos žmonės ir moka būti gerais draugais. Bet vyrai Vandeniai savo rato žmones visada laiko per „ištiestos rankos“ atstumą, kad nepersisotintų draugyste ir neprivestų jos iki rutinos, nuobodulio, monotonijos.

Meilės santykiuose Vandeniai taip pat dažniau vieniši. Tai nereiškia, kad jie kietaširdžiai ar egoistai, nemokantys mylėti. Jie moka ir nori, bet nėra ką. Daugelis Vandenių, jeigu skuba sukurti šeimą, tai tik pernelyg spaudžiami ar šantažuojami artimųjų. Tiesa, tokie santykiai labiau panašūs į mirtį esant gyvam, ir vyrai vis tiek širdyje toliau būna vieniši. O jeigu Vandenis lieka ištikimas sau ir neskuba suvaržyti laisvės santuokos saitais, partnerę jis rinksis ilgai ir nuobodžiai. Sunku rasti moterį, kuri sutiktų sukurti su Vandeniu šeimą iš meilės, neribodama jo laisvės.

Avinas

Avinai nemėgsta vienatvės. Jie jos bijo, kovoja su ja ir nekenčia. Tiesa, ne visi nutuokia apie Avinų vienatvės baimę. Savo laiką ir gyvenimo erdvę šio ženklo vyrai užpildo bet kuo, net iki visiškos sumaišties, kad tik neliktų vienas prieš vieną su vidine „juodąja skyle“. Dinamiškumas, aktyvumas, įvairialypė Avinų veikla – užimtumo rodiklis jiems patiems. Darbų sraute jie džiaugiasi jausdami laisvo laiko, kurį galėtų skirti vien sau, trūkumą. Už šios širmos vyrai Avinai slepia savo „našlaitėlio“ būseną. Nėra laisvų gyvenimo valandų – nėra vienatvės.

Atrodytų, su tokiu slaptu artimų žmonių draugijos poreikiu Avinai turėtų apsupti save gausia šeima, draugais, bičiuliais ir tiesiog žmonėmis, išvaduojančiais iš vidinės tuštumos. Bet ne. Daugelis Avinų taip ir lieka gyventi vienas prieš vieną su savo vienatvės baime. Šio ženklo vyrams nesiklosto meilės reikalai, bes jie taip meistriškai vaidina savo užimtumą, kad moterims atrodo, jog jų gyvenime joms nėra vietos. Net ir draugai ne visada sugeba suprasti Aviną, kuris į juos žiūri su šiokiu tokiu vengimu. Atrodytų, tarsi prie jo visi lenda. Tiesiog Avinai taip bijo būti apkaltinti vienatve, kad neprisileidžia žmonių taip arti, kad jie galėtų tai įžiūrėti.

Ožiaragis

Vyrai Ožiaragiai gali išvengti vienatvės tik tuo atveju, jeigu atsikratys jos dar jaunystėje. Kuo arčiau brandaus amžiaus, tuo daugiau šansų Ožiaragiui tapti užkietėjusiu viengungiu. Šio ženklo vyrai – dideli darboholikai, ir jeigu karjeros laiptai jų gyvenime pasipainios anksčiau už meilę, jie negreit save realizuos šeimoje. Pradžioje Ožiaragis įtikinės save, kad reikia atsistoti ant kojų ir tik po to kurti šeimą. Kai ateis laikas, kuomet jis turės viską, išskyrus žmoną, jis taip pat ras argumentų. Pavyzdžiui, kuris nors jo draugas tapo vedybų auka, tad reikia būti protingesniam ir pasimokyti iš svetimų klaidų. Ieškoti ir rasti svarių priežasčių likti viengungiu jis gali labai ilgai.

Ir tai nereiškia, kad Ožiaragis apskritai nenori vesti. Nori. Jam dera pagal statusą. Bet čia jis susiduria su kita problema – per dideliu išrankumu ir reiklumu. Ypač, jeigu Ožiaragis pagal savo amžių laikomas pasiturinčiu, sėkmingu, svajonių jaunikiu. Rasti sau lygią pasirodo labai sunku. Jeigu jis ryžtasi iškeisti laisvą gyvenimą į šeiminį, tuomet ieško tik karalienės. Bet jeigu vyrui Ožiaragiui ir pavyks tokią sutikti, jam prieš tuokiantis reikėtų paklausti: ar sutinka karalienė tekėti už jo darbo? Vargu ar Ožiaragis vedęs išduos darbą su savo sutuoktine.

Mergelė

Vyrai Mergelės, ko gero, didžiausi vienišiai. Negalima sakyti, kad jie sąmoningai to siekia. Tiesiog jų toks likimas. Dauguma vyrų Mergelių laikosi nuomonės, kad geriau būti vienam, nei su bet kuo. O įtikti Mergelėms ne taip lengva. Jie perfekcionistai, pedantai ir kritikai. Jų reikalavimų sąrašas moteriai, pretenduojančiai į žmonos vaidmenį, ir žmonėms, norintiems būti jų draugais, labai ilgas. Visų pirma tai turi būti stiprios asmenybės, ne žemesnio lygio, nei pats vyras Mergelė. Taip pat žmogus turi būti protingas, turėti mėgstamą darbą ir siekti nuolat tobulėti. Su tokia partnere ar draugu Mergelei visada pakeliui.

Viengungiu vyras Mergelė gali būti tiek laiko, kiek reikės, kad rastų savo idealią moterį. Jeigu paieškos užsitęs, jis nesunkiai suras malonumų ir vienatvėje. Vargu ar kas nors kitas sugebės sukurti tokį gyvenimo „sterilumą“, kaip moka Mergelės. Ir niekas negarantuoja, kad net ir tobula šio ženklo vyro supratimu partnerė kokiame nors santykių etape nepasikeis ir nenustos tobulėti. O Mergelės nemėgsta balasto. Jeigu šalia vyro atsiranda žmonių, kurie jo neskatina augti, o priešingai – tempia kaip inkaras į dugną, jis negailestingai su jais atsisveikina. Geriau būti vienam, nei su bet kuo...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.