Kuri jūsų kūno vieta labiausiai bijo kutenimo? Tai svarbi žinia jums

Vieni žmonės labiausiai bijo pažastų kutenimo, kiti – pėdų. Kuri vieta jautriausia jums? Pasirodo, iš to galima šį tą pasakyti apie žmogų.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2021, 12:42 PM

1. Kaklas

Yra žmonių, kurių kaklo srities oda labai plona ir jautri. Todėl bet koks prisilietimas gali sukelti kutulį. Gali pasirodyti juokinga, bet tai reiškia, kad jūs turite didelę dovaną klausytis kitų. Jūsų draugai šalia jūsų jaučiasi komfortiškai, jeigu jiems reikia, kad kas nors išklausytų ar duotų patarimą, eina pas jus. Mokėjimas klausytis, išgirsti ir analizuoti – išties reta dovana.

2. Pažastys

Viena populiariausių vietų, kuri labai jautri kutenimui – pažastys. Tai reiškia, kad jūs turite potencialą palaikyti kitus. Jūs žinote, ką daryti ekstrinėse situacijose. Mokate sugrąžinti tikėjimą ir pozityviai nuteikti tiek patys save, tiek savo draugus.

3. Klubai

Jeigu jūsų jautriausia kutenimui vieta – klubai, esate kaip reta empatiškas žmogus. Jūs gebate įeiti į kitų žmonių padėtį ir pažvelgti į pasaulį iį jų taško. Tai labai svarbi savybė, ypač šiais laikais. Jūs gebate teisingai suprasti ir blaiviai įvertinti nuomonę, net jeigu ji kardinaliai skiriasi nuo jūsų.

4. Keliai

Kai kurių žmonių oda ypač plona šioje srityje, todėl stimulai daug stipresni. Jūs – darbštus žmogus. Kai imatės darbo, nesustojate tol, kol sėkmingai jo neužbaigiate. Jūs gebate išlaikyti sukoncentruotą dėmesį ilgą laiką.

5. Pėdos

Jeigu labiausiai bijote pėdų kutenimo, jūs – žmogus, turintis gerą humoro jausmą. Mėgstate pokštaiti ir juoktis bet kokioje situacijoje. Tokia savybė – didelė dovana, ir apskritai juokas mums neleidžia pasenti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.