3 aistringiausios moterys pagal Zodiako ženklą

Šios moterys, jei tik nori, gali sužavėti bet kurį vyrą. Jos tokios patrauklios ir seksualios, kad meilėje joms nėra lygių.

 Jos tokios patrauklios ir seksualios, kad meilėje joms nėra lygių.<br> 123rf nuotr.
 Jos tokios patrauklios ir seksualios, kad meilėje joms nėra lygių.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2021, 12:05 PM

Štai kuriems Zodiako ženklams priklauso pačios aistringiausios moterys.

1. Jautis

Moterys Jaučiai labai jausmingos, todėl joms niekada nebūna per daug sekso. Jos aistringos ir mėgsta gauti malonumą per fizinį kontaktą, bučiuojasi lėtai, po truputį pasinerdamos į aistrą. Jos labai vertina meilę, ir joks vyras negali joms atsispirti.

2. Liūtas

Moterys Liūtai – tikros burtininkės. Jos lengvai pritraukia partnerius savo aura, koketišku charakteriu ir širdies šiluma. Lūtės moka patikti vyrams ir elgiasi kaip kino žvaigždės. Taip pat jos kūrybiškos, pilnos entuziazmo ir meilės santykiuose pasiruošę eksperimentams.

3. Skorpionas

Moterys Skorpionai apskritai laikomos pačiomis seksualiausiomis ir aistringiausiomis meilužėmis. Jų partneriai neretai giriasi, kad geriausias jų seksas buvo būtent su šiuo Zodiako ženklu. Šio ženklo atstovės turi stiprią aurą ir jos visiškai atsiduoda šiai akimirkai. Joms nepaprastai svarbu fizinis kontaktas ir artumas. Jos nori ir gali suteikti malonumą savo partneriui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.