5 Zodiako ženklai, kuriuos meilė aplanko tik po 30 m.

Vieni įsimyli vaikų darželyje, kiti jaunystėje pajunta hormonų poveikį ir yra pasirengę įsimylėti kasdien. Bet yra tokių, kuriuos meilė aplanko tik visiškai suaugusius – ypač tai pasakytina apie kai kurių Zodiako ženklų vyrus.

 Ypač tai pasakytina apie kai kurių Zodiako ženklų vyrus.<br> 123rf nuotr.
 Ypač tai pasakytina apie kai kurių Zodiako ženklų vyrus.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 10, 2021, 3:52 PM

Avinas

Kokia dar meilė, apie ką jūs? Karjerą reikia daryti, verslą vystyti, ant kojų atsistoti. Ne, Avinas nėra bejausmis, tiesiog jis neturi laiko. Nors pramogauti su moterimis šio ženklo vyrai mėgsta. Bet atšventęs trisdešimtmetį toks vyras pradeda žiūrėti į moteris kitaip. Jis supranta, kad meilė – ne tik dūsavimas ant suoliuko.

Vėžys

Mėnulio globotiniams viskas ne taip, kaip visiems kitiems. Visų pirma, Vėžys bijo nudegti. Jis įsitikinęs, kad įsimylės ne tą moterį, ir ji sudaužys jam širdį. Antra, Vėžys lėtai suauga, ir tikra meilė jį ištinka tik gana brandžiame amžiuje, sulaukus maždaug 50 m. Vyras Vėžys santykiuose labai atsargus, bet nepraranda vilties sutikti tą vienintelę.

Mergelė

Pedantiškas ir disciplinuotas vyras Mergelė įsitikinęs, kad meilė – tik silpniems. Jis užsiėmęs darbu, jis žarsto pinigus, jis mezga ryšius. O moteris šis Žemės ženklas laiko maloniu priedu. Bet net ir toks griežtas vyras vieną kartą neatsispirs – na, kada nors... Kai bus užtikrintas dėl savęs ir dėl to, kad sugebės aprūpinti savo mylimąją.

Skorpionas

Skorpionas dominuoja visur, taip pat ir santykiuose. O apie kokį svarbiausią vaidmenį galima svajoti jauname amžiuje? Taigi, Plutono globotiniai slopina savyje visus jausmus, panašius į meilę. Kad meilė egzistuoja, Skorpionas supranta tik suaugęs. O suaugęs, subrendęs jis supranta, kad metas atverti širdį ir į ją įsileisti kokią nors nimfą. Kuri tik žiūrės į jį ir klausysis.

Ožiaragis

Niūrus atsiskyrėlis Ožiaragis apskritai gali nugyventi visą gyvenimą be meilės. O kam jam be reikalo jaudintis ir išgyventi? Bet net ir šitą nepalenkiamą tipą gali pakirsti Amūro strėlė – amžinas viengungis neturės kur dėtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?