5 Zodiako ženklai, kuriuos sunku pamilti

Kai kas mano, kad mylėti lengva. Bet iš tiesų, kad santykiai būtų laimingi ir tvirti, reikia įdėti nemažai pastangų.

 Astrologai nustatė, kad yra žmonių, kuriuos iš principo sunku mylėti.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai nustatė, kad yra žmonių, kuriuos iš principo sunku mylėti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2021, 10:08 AM

Astrologai nustatė, kad yra žmonių, kuriuos iš principo sunku mylėti. Dažniausiai jie sutinkami tarp šių Zodiako ženklų.

1. Skorpionas

Jie patys nežino, ko nori iš gyvenimo, ne tik iš partnerio. Šio ženklo nuotaika nuolat keičiasi, todėl sunku nuspėti, kaip jis pasielgs šį kartą. Šio ženklo atstovai patys nepastebi, kaip išsekina partnerį, o po to stebisi, kodėl jis staiga išeina. Astrologai laiko, kad Skorpionai dar morališkai nesubrendę rimtiems santykiams. Kai tik jie peržiūrės savo prioritetus, viskas pasikeis. Svarbiausia – netempti per ilgai: partnerio kantrybė neamžina.

2. Vandenis

Vandenis – pats uždariausias Zodiako ženklas. Šio ženklo atstovai nieko neįsileidžia į savo gyvenimą, nes nenori atsiverti. Jis visada išlaiko distanciją: žino, ką reiškia būti sužeistiems. Vandeniai primena rožes su daug spyglių. Tačiau žmogui, kuris iš tiesų pamils šio ženklo atstovą, nekils jokių sunkumų. Oro ženklui reikalingas partneris, kuriuo galima besąlygiškai pasitikėti, nepaisant nieko.

3. Ožiaragis

Ožiaragis – pats darbščiausias ir atsakingiausias ženklas. Jie tampa tikrai patikimais darbuotojais, tik pamiršta, kad santykiai – tai ne darbas. Kartais Ožiaragiai bendrauja su mylimu žmogumi kaip versle. Šio ženklo atstovai vertina savo antrąją pusę visais atžvilgiais, tarsi sveria, ar galima su juo sudaryti sandorį. Ožiaragiai sugebės rasti tikrą ir tvirtą meilę tik tada, kai pradės klausytis ne proto, o širdies.

4. Šaulys

Jie impulsyvūs, nepriklausomi ir energingi. Šio ženklo atstovai turi vieną neginčijamą privalumą – su jais nebūna nuobodu. Bet kaip tik todėl šiam Ugnies ženklui sunku apsistoti prie vieno partnerio. Šauliai visą laiką nori nuotykių ir ryškių įspūdžių, o tas, kuris negali jiems to duoti, automatiškai atkrenta. Šio ženklo atstivai negali sėdėti vienoje vietoje, todėl jiems reikalingas žmogus, kuris visada visur spėtų.

5. Dvyniai

Dvyniai emocingi ir neryžtingi. Bet reikalas tas, kad santykiuose šio ženklo atstovai elgiasi kiek kitaip. Šis Oro ženklas taip greitai ir stipriai prisiriša prie partnerio, kad negali be jo išgyventi nė minutės. Bet Dvyniai nekalba apie savo norus, ir partneriui susidaro įspūdis, kad jis visai nereikalingas. Šio ženklo atstovai bijo pasirodyti įkyrūs, dėl to atrodo abejingi. Dvyniai galvoja, kad kai tik mylimas žmogus supras, kokie jie pažeidžiami, iš karto juos paliks, bet jeigu jie nepakeis savo požiūrio, tai įvyks daug greičiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.