Zodiako ženklai, sukurti vienas kitam: 12 geriausių porų

Šie Zodiako ženklai, regis, sukurti vienas kitam. Jų atstovų charakteriai tobulai dera tarpusavyje. Šių ženklų poros – tvirtos ir ilgalaikės.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2021, 12:01 PM

Avinas ir Vandenis

Šių ženklų atstovai – prisiekę nuotykių ieškotojai, ir čia kalbama ne tiek apie keliones po visą pasaulį, kiek kasdienius bendrus atradimus: pavyzdžiui, lovoje. Jie mėgsta viską daryti kartu, kaip viena darni komanda. Kuomet kitos poros pavargsta nuo nuolatinio bendravimo ir artumo 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, šiems dviems niekada nebūna nuobodu vienas kito draugijoje. Ši svarbi savybė daro juos ne tik puikiais romantiniais, bet ir dalykiniais partneriais. Tai tas retas atvejis, kai žmonės gali visiškoje harmonijoje vystyti bendrą šeimos verslą, nepakenkdami nei santykiams, nei bendram reikalui.

Jautis ir Vėžys

Jautį ir Vėžį sieja labai tvirti ryšiai – fiziniai ir emociniai. Abu supranta ir priima visus (išorinius ir vidinius) savo antrosios pusės aspektus, tai padeda jiems greitai užgesinti bet kokius konfliktus ir išsaugoti aistrą. Labai jaudinanti šios Zodiako poros savybė – nuoširdus dėkingumas partneriui už šią sąjungą. Jie besąlygiškai palaiko vienas kitą visuose sumanymuose, ir tai – puikus pamatas ilgai ir laimingai santuokai, o tai retai pasitaiko.

Dvyniai ir Vandenis

Tai vienas iš beprotiškiausių Zodiako sutapimų. Būtent su šiais ženklais dažniausiai įvyksta meilė iš pirmo žvilgsnio, o susituokti jie gali spėti vos per porą mėnesių (ar netgi savaičių) nuo pažinties pradžios. Dvyniai ir Vandeniai turi kūrybinį potencialą – jie nuolat dalinasi vienas su kitu pačiomis neįtikėčiausiomis idėjomis, nes žino, kad gali tikėtis partnerio palaikymo. „Gal pasidarykim vakarienei varlių kojelių?“ „Kodėl rytoj neišėjus į žygį?“ Jų svajonės – kaip dėlionės detalės, kurios po truputį susideda į vientisą idilišką paveikslą. Nereikia nurašyti ir to fakto, kad šių ženklų atstovai labai mėgsta jaustis nepriklausomi ir mėgsta ramiai leisti laiką su draugais atskirai, ir tai nė kiek nekenkia, o, priešingai, tik stiprina jų sąjungą.

Vėžys ir Žuvys

Tarp Vėžio ir Žuvų egzistuoja tikras kosminis ryšys. Vėsi Vandens stichija apdovanoja šiuos partnerius svajingumu, emocingu supančio pasaulio suvokimu. Dažnai jau po pirmojo susitikimo jiems susidaro įspūdis, kad jie pažįstami šimtą metų. Jiems netenka taikytis prie kito žmogaus įpročių ir keistenybių, juk jos tokios panašios į jų pačių! Jie puikiai sugyvena kartu, nes nei pervertina, nei nenuvertina savo partnerio, moka nuoširdžiai juo didžiuotis, atjausti ir jam nusileisti. Abu ženklai pasižymi puikia intuicija ir jaučia vienas kito poreikius „šeštuoju pojūčiu“, tai jiems padeda lengvai suformuoti tvirtą ryšį, kuris gali tęstis dešimtmečius. Ši pora puikiai dera seksualiniu požiūriu – abu mėgsta erotinius žaidimus, fiziologiniam aktui siekia suteikti daug estetikos, abu siekia bendro pasitenkinimo.

Liūtas ir Šaulys

Šių ilgalaikių santykių pagrindas – aistra. Abu ženklai moka mėgautis gyvenimu ir mylėti tą, kuris panašiai jaučia pasaulį. Jie gerai žino, ką nori gauti, padeda vienas kitam pasiekti bet kokio tikslo ir svajonės. Šaulys gali tapti Liūtui stimulu judėti pirmyn, įkvėpti jį naujoms pergalėms, o jis Liūto dėka pradės pozityviau žiūrėti į pasaulį. Būdami Ugnies stichijos atstovai jie abu puikiai supranta savo partnerio poreikius. Tai labai ryški sąjunga. Su šia porele visada linksma. Jų meilės pavyzdys suteikia sparnus ir svaigina net pačius ciniškiausius aplinkinius. Šansus patirti bendrą laimę didina ir abiejų ženklų nekerštingumas bei mokėjimas kilniaširdiškai atleisti. Jiems nesunku prisitaikyti buityje, jų panašūs skoniai ir principai, ir tai teikia dar daugiau vilčių dėl šviesios bendros ateities.

Mergelė ir Jautis

Du Žemės (ir labai žemiškų troškimų) ženklai tiesiog negali neįsimylėti vienas kito, bet jau neužmegzti artimų draugiškų santykių. Iš šalies kartais atrodo, kad tai meilė iš abipusio išskaičiavimo ar pagal kažkokį slaptą susitarimą – tokia praktiška, rami ir organizuota atrodo ši sąjunga. Bet iš tiesų nereikia abejoti gilių Mergelės ir Jaučio jausmų nuoširdumu. O jeigu jie dar ir teisingai pasiskirsto vaidmenimis, jų meilė tik padvigubėja. Jautis tokioje sąjungoje turi dėlioti prioritetus ir būti idėjiniu įkvėpėju (kitose porose jis gali nublankti aktyvesnės antrosios pusės fone), o Mergelė talentingai viską vykdyti. Tai ta meilė, apie kurią rašoma knygose – ir gyveno jie ilgai ir laimingai.

Svarstyklės ir Dvyniai

Dvynių ir Svarstyklių idilė – stipraus intelektualinio ryšio pavyzdys. Šie Oro ženklai visada išsiskyrė įspūdingu protiniu darbu. Jų nuomone, smegenys – pati seksualiausia partnerio kūno dalis, o proto žaidimai geismą kursto labiau, nei žaidimas raumenimis. Jie geba įsimylėti ne išvaizdą ar kūno sudėjimą, o humoro jausmą ir charizmą. O dar tai tas puikus atvejis, kai santykiai grįsti tvirta draugyste – abu įsitikinę, kad gali partneriui atvirai papasakoti visas savo svajones, paslaptis ir išgyvenimus. Aukštas pasitikėjimo lygis – išskirtinis šios patikimos sąjungos bruožas.

Skorpionas ir Vėžys

Dažniausiai du pernelyg aistringi partneriai negali sukurti idealios poros. Jie arba nudegina vienas kitą, arba pradeda konkuruoti. Bet jeigu vienas iš jų Skorpionas, o kitas Vėžys, tokia sąjunga gali būti tobula. Jie mato pasaulį per savo prizmę, vienodai viską suvokdami emocine prasme. Jų panašūs siekiai ir interesai. Vėžiui labai imponuoja Skorpiono kūrybinis pradas, o Skorpioną jau nuo pirmų bendravimo minučių sužavi Vėžio sielos gelmė. Jiems nebūtina linksminti vienas kito pokalbiais – jiems visiškai komfortiška tiesiog patylėti vienam šalia kito. Tai liudija ir tą, kad tokiems partneriams visai nesunku prisitaikyti vienam prie kito buityje. Jų jausmų pagrindas – sielų vienybė, kuri tarp jų nusistovi kartą ir visiems laikams.

Šaulys ir Avinas

Ši pora – tikra bomba! Ir ar galėtų būti kitaip, jeigu kalbama apie Šaulius ir Avinus, kurių aistra primena visą dinamito sandėlį. Neišsemiama energija, kuri veržiasi per kraštus, tik stiprina šią sąjungą ir padeda jos klestėjimui. Jie abu vertina savo antrosios pusės gaivališką entuziazmą ir palaiko optimistinį požiūrį į gyvenimą. Nors priimta manyti, kad geriausiai viena kitą traukia priešingybės, kartais žmonės, neįtikėtinai panašūs vienas į kitą, tampa maksimaliai artimi. Ši pora gali surėmę pečius įveikti visus išbandymus, kuriuos jiems pateiks gyvenimas, ir būtinai visiems įrodys, kad neišsprendžiamų problemų nebūna, jeigu šalia tavęs yra patikima atrama.

Ožiaragis ir Jautis

Tarp šių dviejų ženklų kyla tokia galinga chemija, kokios neturi nė viena astrologinė pora. Juos vienija patikimumas, kantrybė, atsidavimas, darbštumas ir atkaklumas. Lovoje jų laukia visiškas tarpusavio supratimas – slaptus partnerio norus jie jaučia nuo vieno prisilietimo. Jų nepavadinsi itin romantiškomis asmenybėmis, bet tai nereiškia, kad kuris nors iš jų kenčia dėl staigmenų ir švelnumo trūkumo. Be to, Jautis ir Ožiaragis turi tai, apie ką daugelis tik svajoja – begalinį vienas kito dievinimą. Kiekvienas galvoja, kad tapo neįkainojamo lobio savininku. Šis nuoširdus žavėjimasis antrąja puse aplinkinius kaip reikiant nervina, bet negalima nepripažinti, kad tai jaudina. Būtent apie tokią sąjungą sakoma „giminingos sielos“.

Vandenis ir Svarstyklės

Šių ženklų atstovai jau nuo pirmų pažinties minučių parodo susidomėjimą vienas kitu, ir atsitiktinis pokalbis gali užsitęsti keletą valandų – tiek daug jie turi bendrų temų! Šių dviejų Oro ženklų santykiai beveik mistiniai, iš šalies ši sąjunga kelia daugybę klausimų ir abejonių, jų meilę labai sunku suprasti ir paaiškinti. Bet, galų gale, koks kieno reikalas, jeigu jiedu puikiai žino, kas vyksta jų galvose ir širdyse, ir kitų nuomonė jiems nerūpi. Gyvenime šie abu ženklai siekia pademonstruoti savo individualumą ir nepriklausomybę, bet dėl konkretaus partnerio yra pasirengę padaryti išimtį ir nusileisti saviems idealams dėl meilės, harmonijos ir tarpusavio supratimo. Ir toks sveikas kompromisas tik sustiprina jų santykius.

Žuvys ir Skorpionas

Tai dar viena pora, kuri visiškai intuityviai linksta vienas prie kito: perduoti šiuos pojūčius žodžiais sudėtinga, juos galima tik patirti. Pamenate kadrus iš filmų, kuriuose pagrindinis herojus „išgriebia“ ją žvilgsniu iš minios ir negali atitraukti akių? Tokia situacija Žuvų ir Skorpiono gyvenime visai reali. Nors jų pomėgiai dažnai išsiskiria, bendros vertybės ir požiūris į šeimą padeda jiems nugyventi ilgą ir laimingą bendrą gyvenimą. Kartais jie taip tiksliai nuspėja savo partnerio minties, tarsi ta kita idėja būtų gimusi jų pačių galvoje. Taip pat jie nebijo būti pernelyg romantiški ir sentimentalūs savo partneriui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.