5 Zodiako ženklai, kuriuos lengviausia nužiūrėti

Žmogaus savijautą veikia daugybė dalykų. Daug ką gali paveikti piktavalių žmonių kryptingai siunčiamas negatyvas, kuris vadinamas nužiūrėjimu arba pakenkimu. Pasak astrologų, kai kurie Zodiako ženklai ypač imlūs tokiam poveikiui.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 29, 2021, 1:05 PM

Ožiaragis

Ožiaragiai labiausiai nukenčia nuo energetinio poveikio, nes jiems būdingas nepasitikėjimas savimi. Dėl nuolatinių abejonių jie tampa nužiūrėjimų, įvairių burtų ir pakenkimų objektu.

Dvyniai

Šio ženklo atstovai pasižymi lyderio savybėmis ir tvirtu charakteriu. Bet būtent dėl aktyvios sąveikos su kitais žmonėmis jie gali pakliūti į energetinių vampyrų rankas.

Žuvys

Paprastai Žuvys ima viską giliai į širdį ir lengvai tampa manipuliatorių aukomis. Turėdami aukštą intuiciją jos gali pačios įvaldyti magiją, bet dažniau pasiduoda kitų energetiniam spaudimui.

Vėžys

Šio ženklo atstovai nuolat ieško naujos meilės. Bet Vėžiai turi būti dėmesingi viskam, kas susiję su magija, nes gali pakenkti patys sau.

Skorpionas

Skorpionai netiki magijos egzistavimu. Bet per savo aštrų liežuvį jie gali tapti negatyvių maginių praktikų aukomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.