10 ženklų, kad mirę artimieji yra šalia ir jiems viskas gerai

Kai artimi žmonės iškeliauja į aną pasaulį, manoma, kad jie labai nori mums duoti žinią, kad jiems viskas gerai, ir kad jie stebi mūsų gyvenimo įvykius. Jeigu mes to nejaučiame, jie duoda ženklus.

 Drugelis.<br> 123rf nuotr.
 Drugelis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2021, 3:43 PM

Nereikia specialiai šių ženklų ieškoti – jie patys mus ras. Tokių ženklų yra daugybė, bet pagrindinių – 10.

Štai tie ženklai.

1. Jie pasirodo gyvūno pavidalu.

Mūsų artimieji gali trumpam įsikūnyti į smulkius gyvūnus (pavyzdžiui, drugelius, boružes, paukščius, laumžirgius).

Atkreipkite dėmesį, jeigu gyvūnai elgiasi keistai: tupia ant jūsų, beldžia į langą, „šaukia“ ant jūsų ir pan.

2. Jie pakiša jums smulkius daiktus, kuriuos galbūt mėgo.

Jūsų artimieji mėgsta jums pakišti smulkmenas, kurios jiems buvo svarbios, kaip plunksnas, monetas ar akmenėlius. Tokie dalykėliai gali atsirasti pačiose netikėčiausiose vietose.

3. Jie skleidžia kvapus.

Artimųjų buvimą dažnai galima nustatyti pagal būdingą jų kvepalų, cigarečių ar cigaro dūmo kvapą. Paprastai kvapas atsiranda savaime, be jokio logiško paaiškinimo.

4. Jie įjungia savo mėgstamas dainas tam tikru metu.

Dar vienas artimųjų buvimo šalia ženklas – kai jų mėgstamos dainos staiga ima skambėti kaip tik tuo momentu, kai mums reikia išgirsti šiuos žodžius. Dažnai ta pati daina groja skirtingose vietose.

5. Jie ateina pas mus sapne.

Paprasčiausia mirusiems artimiesiems ateiti pas mus sapne. Pakanka tik to paprašyti, ir jie ateis. Tik būtinai reikia juos paprašyti jus pažadinti po sapno, kitaip sapnas užsimirš.

Tikras apsilankymas sapne – visada taikus, jo su niekuo nesupainiosi. Toks sapnas įsimenamas daugeliui metų.

6. Jie mums rodo vienodus skaičius.

Artimieji rodo skaičius, kurie jiems arba jums yra reikšmingi, kaip gimtadieniai, sukaktys, arba pasikartojančius skaičius (1111, 2222, 3333 ir t.t.). Skaičiai gali atsirasti laikrodyje, reklamos stenduose ir ant bet kokių kitų paviršių.

7. Jie leidžia mums pajusti ramybę be priežasties.

Kai artimieji būna kambaryje, paprastai mums sukelia meilės ir ramybės pojūtį. Paprastai tai įvyksta pačiu netikėčiausiu momentu, kai tam nėra jokio logiško paaiškinimo.

8. Jie siunčia mums mintis.

Kadangi mūsų artimieji egzistuoja dvasiniu pavidalu, jie neturi girdimo balso. Todėl perduoda mintis telepatiškai. Atkreipkite dėmesį į mintis, kurios ateina į galvą „nei iš šio, nei iš to“.

Atskirti savo mintį nuo atsiųstos lengva: pasekite savo mąstymo grandinę. Jeigu nepavyksta atrasti minties šaltinio – greičiausiai ji iš ano pasaulio.

9. Jie mėgsta žaisti su elektra.

Jie gali įjungti ir išjungti elektrą. Gali mirkčioti šviesą, įjungti ir išjungti televizorių ir priversti įrenginius cypti be jokios akivaizdžios priežasties.

10. Jie zvimbia mums ausyse.

Kadangi mūsų artimieji kalba kitu, daug aukštesniu dažniu, mes galime girdėti zvimbimą ausyse, kai jie bando atkreipti mūsų dėmesį. Tai ženklas: dera atkreipti dėmesį į tai, ką jie bando mums pasakyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.