4 Zodiako ženklai, kurių širdį sunkiausia užkariauti

Kiekvieno žmogaus širdžiai reikia parinkti raktą, be kurio santykių tęsti neįmanoma. Bet yra tokių Zodiako ženklų, su kuriais norint suartėti reikalingas visas raktų ryšulys.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2021, 11:43 AM, atnaujinta Nov 29, 2021, 12:19 PM

Štai šie ženklai.

Skorpionas

Jie dažnai patraukia potencialius partnerius savo paslaptingu vienišumu. Vidinis Skorpiono pasaulis ypač gilus ir nepažįstamas net jiems patiems. Ši vidinė bedugnė juos daro labai įdomiais ir patraukliais žmonėmis. Dažnai šio ženklo atstovai apie tai žino ir gali tai panaudoti manipuliacijoms.

Šio ženklo vyrai ir moterys mėgsta pasilinksminti, bet tikram artumui jiems reikalingas atsidavęs, sąžiningas ir gilus žmogus, kuris sutars su jų demonais. Blizgučiams ir banalybėms Skorpionas nepasiduoda, jis įdėmiai tyrinės į jo gyvenimą ateinančius žmones, kol ras to vertą.

Vandenis

Šio ženklo atstovams svarbu likti ištikimiems sau, būti nestandartiniams. Jiems būdinga ekstravagancija – išorinė ar vidinė. Šis jų bruožas nuoširdus, o ne poza. Širdies gilumoje jie šiek tiek priešpriešina save likusiems žmonėms – bet ne karingai. Vandeniai draugiški, gana lengvai bendrauja – tai labai įdomūs ir empatiški draugai.

Bet toliau draugystės su šio ženklo atstovu pažengti nelengva. Tiems, kad nori suartėti su Vandeniu, reikia būtinai pereiti draugystės etapą, tapti tikrais bendraminčiais, priimti visas vandeniškas keistenybes ir leisti jam šalia jūsų būti savimi. Savo ruožtu Vandenis sunkiai išsiskiria su savo savarankiškumu – jam atrodo, kad santykiai atims iš jo nepriklausomybę. Ir tai jo didžiausias trūkumas.

Šaulys

Šaulys laikomas dar vienu laisvę mylinčiu ženklu. Jis protingas, išsilavinęs, įvairiapusis, bet mėgsta tuo užsiimti pats, nenori vadovavimo ir pamokymų. Pats Šaulys yra mokytojas ir moralizuotojas. Jis gali kiek atmestinai žiūrėti į kitų jausmus, periodiškai skaudindamas juos savo tiesmukumu.

Šis ženklas stengiasi vengti stiprios įtakos iš šalies, todėl net artimuose santykiuose išlaiko tam tikrą distanciją. Šio ženklo atstovai gana aktyvūs ir iniciatyvūs, mėgsta nuotykius, bet neprasidės su bet kuo. Jie vargu ar stengsis sąmoningai gilinti užsimezgusius santykius, jiems nelabai įdomu žaisti subtilius psichologus ir kapstytis artimo žmogaus sielos gelmėse. Svarbiau, kad partneris juos priimtų ir pats prisitaikytų.

Dvyniai

Rimti santykiai šio ženklo atstovams dažnai yra skausminga tema, ypač vyrams Dvyniams. Žmonės, siekiantys užkariauti Dvynių širdį, nori, kad jų dėmesys būtų sutelktas į juos. Bet tai praktiškai neįmanoma, nes Dvynių dėmesys – visur. Bet kas, kad neįprasta, nauja, įdomu, sudomina šį ženklą, bet kai tik tai tampa kasdienybe, Dvyniai pradeda ieškoti ko nors kito.

Šio ženklo atstovai dažnai nebūna stipriai prie nieko prisirišę, nes tai reikštų liautis lakstyti iš vienos pusės į kitą ir pradėti judėti gilyn, o Dvyniams tai nepriimtina. Su šio ženklo atstovais lengva susidraugauti ir rasti daug sąlyčio taškų, bet pasiekti santykių stabilumą sunku. Geriausia juos išvis paleisti – jeigu jiems su jumis įdomu, jie patys grįš.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.