3 Zodiako ženklai, negalintys sukurti tvirtų santykių

Kiekvienas svajoja sutikti žmogų, su kuriuo bus jauku ir gera. Bet yra trys Zodiako ženklai, kuriems niekaip nepavyksta gauti to, ko norisi – iš pažiūros idealūs santykiai sugriūna kaip kortų namelis.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-12 10:40

Štai kodėl jiems taip nesiseka.

Dvyniai

Meilė yra, aistra yra, tarpusavio supratimas yra, bet santykiai vis tiek primena muilo burbulą: tik užkliudysi – ir sprogs. Dvyniai laukia greito rezultato ir nuolat spaudžia partnerį. Įvykiai vystosi greitai, ir rezultatas, deja, liūdnas.

Globėjas Merkurijus pablogina situaciją ir pastūmėja Dvynius į neapgalvotus poelgius. Žmonės juos laiko lengvabūdžiais ir neatsakingais – apie kokį santykių tvirtumą čia galima kalbėti? Dvynių ketinimų rimtumu mažai kas tiki.

Mergelė

Mergelė apsupa savo antrąją pusę meile ir rūpesčiu. Tai puiku, bet aistros objektas kažkodėl nepatenkintas – kaip galima būti laimingam, jeigu tave dusina rūpesčiu?

Ir vėl čia išlenda Merkurijus – ši planeta Mergeles apdovanojo mokėjimu viską kontroliuoti. Partneriams tenka prisitaikyti prie Mergelių, joms įtaikauti ir pataikauti – tad priima Mergeles kaip akmenine plytą, kuri spaudžia ir neduoda kvėpuoti. Antroji pusė pavargsta nuo perdėto Mergelių rūpesčio.

Žuvys

„Tau reikia – tu ir dirbk su santykiais!“ – pareiškia Žuvys savo antrajai pusei ir traukia pramogauti. Jos nepasirašė gyventi pagal taisykles ir nesiruošia dėl kažkieno save keisti. Žuvys pasirengusios „nerti į dugną“ dėl bet kokio ginčo, palikusios partnerį kaltą.

O Žuvis išlepinęs Neptūnas joms tarsi šnibžda: „Jeigu santykiai nesiklosto, vadinasi, jie nelabai ir reikalingi“. Kas kaltas? Niekas, tiesiog infantilios ir neramios Žuvys nesubrendusios rimtiems santykiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.