3 Zodiako ženklai, su kuriais smagiausia bendrauti

Šie trys Zodiako ženklai – aštriausio proto žmonės, kokius tik esate kada nors sutikę. Jie pasižymi išskirtiniu patrauklumu: traukia tarsi magnetas.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 14, 2021, 3:02 PM

Jie tarsi spinduliuoja pozityvą, nuotykius ir energiją. Moka linksminti ir linksmintis, mėgsta būti dėmesio centre ir džiuginti aplinkinius. Bendrauti su jais – vienas malonumas.

Avinas

Avinas mėgsta linksmintis, bet ne taip, kaip visi. Gimusiųjų po šiuo ženklu humoras gana savotiškas (nors ir puikus) ir gana dažnai peržengia visuotinai priimtus standartus, nes daug kam lieka nesuprastas. Tačiau tiems, kas išties įvertino Avino aštrų protą, linksmumas garantuotas. Taip pat ir nuotykiai.

Avinams patinka frazė: „Viską reikia išbandyti bent kartą gyvenime“, kuri labai tiksliai išreiškia jų požiūrį ir gyvenimo būdą.

Štai kodėl pažintys, bendravimas jiems – tai ir galimybė sužinoti ką nors nauja, ir patirti nepamirštamus įspūdžius. Jiems patinka leisti laiką su draugais, kurie siūlo pačias beprotiškiausias idėjas ir kuriems taip pat nesvetima meilė nežinomiems ir paslaptingiems dalykams.

Svarstyklės

Svarstyklės mėgsta audringus vakarėlius, ypač savo geriausių draugų rate. Kartais jos gali taip įsitraukti, kad praranda savikontrolę, ir kitą dieną tenka gailėtis. Bet kai Svarstyklės būna su draugais, kuriais pasitiki ir su kuriais jaučiasi komfortiškai, jos nė nebando savęs kontroliuoti.

Jos mėgsta bendrauti. Nesvarbu, ar kalbama apie didelę žmonių grupę, ar artimą brangių ir artimų žmonių ratą, – Svarstyklės mėgsta linksmintis su bet kuo ir bet kiek.

Su jomis malonu leisti laiką, nes jos neapsunkina aplinkinių savo problemomis, liūdnomis ar pernelyg rimtomis mintimis.

Šaulys

Šaulys – tikra bet kokio vakarėlio žvaigždė. Tai susiję su tuo, kad jam viskas ir visi įdomūs, o ir jis pats labai pozityvus ir patrauklus.

Jis yra tas draugas, kurį visada įrašo pirmą į kviečiamų į vakarėlį sąrašą. Jį įsimena ir pamėgsta nuo pirmojo susitikimo. Ypač žmonėms patinka jo pasirengimas leistis į nuotykius bet kurią akimirką.

Kadangi jam niekada nebūna nuobodu ir jis nepakenčia monotonijos, jis dažnai keičia savo aplinką. Šaulio spindesys ir linksmas ūpas bet kokiam vakarėliui suteikia ypatingų spalvų. Štai kodėl Šaulys – pats laukiamiausias svečias bet kokioje kompanijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.