3 moterys pagal Zodiako ženklą, kurios dažniausiai pakliūva į alfonsų glėbį

Šių trijų Zodiako ženklų atstovės dažniau nei kitos rizikuoja tapti alfonsų aukomis. Po to jos dar ilgai ilgesingai dūsauja pasinėrusios į romantiškus prisiminimus, nors žaviojo princo jau ir pėdos ataušusios, ir jis ieško naujos aukos.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2021, 11:35 AM

Jeigu esate gimusi po vienu iš šių ženklų, turėtumėte ypač saugotis savanaudžių ir infantilių vyrų.

Avinas

Stipriai ir valdingai ugninei ledi nereikia meilės – bent jau taip atrodo iš šalies. O juk „geležinė ledi“ taip pat kartais nori pasijusti silpna, švelnia ir bejėge. Ir čia pasirodo jis – gražus, romantiškas ir ryškus jaunas princas. Protinga ir versli Marso globotinė ne iš karto pasiduoda alfonso kerams. Bet jeigu pasitaiko profesionalas, moteris Avinas greitai pameta galvą ir būna pasirengusi viskam. Bet visko alfonsui nereikia – pakanka buto, na, ir pinigų linksmybėms (juk pasiekusi sėkmės moteris Avinas privalo pasidalinti).

Skorpionas

Prie Plutono globotinės lengvai neprieisi, bet kuo sunkiau prieinama tvirtovė, tuo įdomiau. Ir alfonsas veikia pagal visas šturmo taisykles. Ir Skorpionas netikėtai suvokia, kad ji – ne kovotoja, o tiesiog pavargusi moteris, kuriai reikia glamonių ir švelnumo. O ir pinigų sėkminga moteris turi daug – kodėl nepalepinus tokio mielo ją įsimylėjusio partnerio? Be to, Skorpionė labai aistringa ir nenuilstanti – jaunas patinas pasirodė labai laiku.

Vandenis

Viskas taip pat, nuobodu ir vienoda. Nusibodo! – sušunka Urano globotinė ir apsidairo. O šalia jau stovi simpatiškas jaunuolis su rože rankoje. Jis taip mielai ir jaudinančiai rausta, ir jau tikrai nepradės pasakoti apie akcijas ir euro kurso svyravimus. Žinoma, nepradės – alfonsas padarys viską, kad moters Vandenio gyvenimas taptų panašus į pasaką. Šis mėgėjas sėdėti ant svetimo sprando tikrai neturi problemų su fantazija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.