Jūsų elgesys socialiniuose tinkluose pagal Zodiako ženklą

Net ir tie, kurie sako, kad socialiniai tinklai jiems nerūpi, neretai yra juose užsiregistravę ir praleidžia vieną kitą valandėlę. Štai ką įvairūs Zodiako ženklai ten veikia, kuo pasižymi ir kuo prasikalsta.

 Kai kurie Zodiako ženklams gražiai atrodyti nuotraukose ypač svarbu.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie Zodiako ženklams gražiai atrodyti nuotraukose ypač svarbu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2021, 11:12 AM

Avinas

Šio Zodiako ženklo atstovas – vienas iš aktyviausių socialinių tinklų naudotojų, neapsiribojantis vien feisbuku ir instagramu. Taip pat jam nieko nereiškia pakomentuoti kitų įrašus, ir tą darydamas jis nesistengia būti taktiškas nei subtilus. Savo gyvenimą jis parodo pakankamai atvirai. Tiesa, nors jis ir aktyvus, nesistengia socialiniuose tinkluose bet kokia kaina prisirinkti kuo daugiau draugų.

Jautis

Jam socialiniai tinklai išties nelabai terūpi, pirmenybę jis teikia gyvam bendravimui. Savo paskyrą Jautis daugiausia naudoja darbo ar mokslo reikalais. Retai skelbia savo gyvenimo naujienas, nedažnai reaguoja ir į kitų naudotojų įrašus. Užtat jei Jautis prie jūsų įrašo paspaudė „patinka“, galite būti tikri, kad jam tai tikrai labai patinka.

Dvyniai

Tai dar vienas labai aktyvus socialinių tinklų naudotojas. Dvyniams čia rūpi viskas – ne tik draugų, bet ir jų tėvų ar kolegų įrašai. Ir patys Dvyniai mielai dalijasi įrašais, ir savais, ir svetimais. Beje, dažnai jie rašo tikrai įtraukiančiai ir savo sekėjus sugeba sudominti. Tiesa, kartais nuo bendravimo jie pavargsta ir į žinutes nebeatsako, bet svetimus pasisakymus tuo metu vis tiek skaito.

Vėžys

Jis savo asmeninį gyvenimą nuo aplinkinių linkęs saugoti ir internete, ir realiame gyvenime. Nebent pasidalija lyrišku melancholišku paveikslėliu su sentimentaliu įrašu. Jis mielai kitiems dalija „patiktukus“, tačiau tik tiems žmonėms, kurie jam kelia simpatiją realiame gyvenime. Į jo draugų sąrašą patekti lemta ne kiekvienam norinčiajam.

Liūtas

Tipiškas Liūtas kažką į socialinius tinklus įkelia kone kasdien. Jis apie save yra geros nuomonės, na, o feisbukas – puiki vieta parodyti, koks jis ypatingas. Tam jis negaili laiko ir pastangų, dėl gero kadro gali sugaišti ir valandą, užtat turi nemažai gerbėjų. Be to, Liūtas apie viską turi savo gana kategorišką nuomonę, kurios nevengia išsakyti aplinkiniams.

Mergelė

Vargu ar savo paskyroje ji rašys ar rodys kažką asmeniško, greičiau jau pasivadins ten netikru vardu. Mergelė nėra drovi, bet ji neturi noro atskleisti duomenų apie save pirmam sutiktajam. Taip pat ji vengia socialiniuose tinkluose atvirai reikšti savo nuomonę, verčiau parašo kažką neutralaus. Na, nebent sukritikuos kito padarytą gramatinę klaidą – šios jai labai rėžia akį.

Svarstyklės

Jos socialiniuose tinkluose atrodo labai pozityvios ir geranoriškos. Net sulaukusios nemalonaus komentaro nuleidžia jį juokais. Užtat Svarstyklės turi daug draugų, kurių pusės nėra niekuomet mačiusios gyvai. Jiems mielai rodo gražius vaizdus ir dalijasi optimistiškomis citatomis. Atrodo, kad jos ieško internete visokių įdomybių vien tam, kad pasidalytų tuo su kitais.

Skorpionas

Neretai jis socialiniuose tinkluose atskleidžia savo piktąją pusę, išsako savo kategorišką nuomonę ir nemandangiai kritikuoja kitų pažiūras. Čia jis išlieja visą pyktį, kurį realiame gyvenime pasilieka sau. Kai būna geriau nusiteikęs, gali pasitelkti juodąjį humorą, kurį ne visi supranta. Draugų socialiniuose tinkluose Skorpionas turi nedaug, bet su daugeliu jų bendrauja ir gyvenime.

Šaulys

Socialiniuose tinkluose jo visur pilna – jis mielai dalijasi ir savo darbo aktualijomis, ir aplankytų renginių vaizdais, ir komentuoja kitų įrašus. Šaulys visur elgiasi kultūringai ir taktiškai, prieš rašydamas dar pagalvoja, ar galėtų tą patį pasakyti pašnekovui į akis. Neretai bando sutaikyti virtualiai besipykstančius žmones, tiesa, kartais tada jam kliūna nuo abiejų pusių.

Ožiaragis

Jam iš tiesų rūpi realus gyvenimas, o socialiniais tinklais naudojasi retai. Jei čia ir užsiregistruoja, užsideda neutralią profilio nuotrauką, šį tą parašo ir keliems mėnesiams prapuola. Jis tikrai nekels savo katino ar maisto nuotraukų ir nedės „patiktuko“ jūsiškėms, na, nebent būtumėte vienas iš jam artimiausių gyvenime žmonių.

Vandenis

Jis mėgsta bendrauti ir gyvenime, ir socialiniuose tinkluose. Čia jis mielai dalijasi įvairia informacija (nebūtinai naudinga kitiems) bei dalijasi gražiais vaizdais iš savo aplinkos. Skirtingai nei kurie kiti ženklai, Vandenis gražius vaizdus kelia ne norėdamas pasigirti – saulylėdis ar apsnigtas medis jį nuoširdžiai žavi ir jis nori, kad vaizdas ilgam išliktų atmintyje.

Žuvys

Nors jos iš prigimties gana kuklios, socialiniuose tinkluose jaučiasi kaip tikros žuvys vandenyje. Čia jos dažnai randa atsakymus į klausimus, kurie neduoda ramybės realiame gyvenime, o bičiuliai iš socialinių tinklų taip pat neretai persikelia į jų realybę. Socialiniuose tinkluose jos nevengia pasidalyti ir asmeniniais išgyvenimais – džiaugsmu sutikus naują meilę ar skausmu dėl mylimo augintinio netekties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.