4 Zodiako ženklai, turintys stipriausią angelą sargą

Apie tokius žmones sakoma – „gimė su marškinėliais“. Juos vadina likimo numylėtiniais ir laimės kūdikiais. Šių Zodiako ženklų atstovus ypač stropiai globoja jų angelas sargas.

 Angelas.<br> 123rf nuotr.
 Angelas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-09 12:36

Dvyniai

Dvyniai elgiasi taip, tarsi turėtų devynis gyvenimus. Jie leidžiasi į pavojingas avantiūras, atlieka keistus poelgius, visiškai negalvodami apie pasekmes. „Ir ką?“- paklaus likusieji Zodiako ženklai. Ir nieko – toks jausmas, kad šiuos ekstremalus laimina pats kosmosas. Iš tiesų viskas paprasta – Dvyniai gimdami įgijo stiprų globėją, kuris visą gyvenimą nukreipia nuo jų nelaimes.

Mergelė

Iš šalies atrodo, kad Mergelės pačios yra savo gyvenimo šeimininkės. Joms viskas apskaičiuota, suplanuota ir surašyta keliems metams į priekį. Bet net tokių disciplinuotų žmonių gali laukti pavojai. Ir sudėtingose situacijose įsikiša aukštesnės jėgos. Gali būti, kad Mergelės turi keletą angelų sargų. Jie šnibžda patarimus, ir Mergelės visada pasielgia teisingai. O jeigu suklysta, iškart intuityviai grįžta į teisingą kelią.

Šaulys

Šauliai apskritai neturi savisaugos instinkto – jie amžinai ieško adrenalino ir nesugeba ramiai gyventi. Bet vargu ar jie būtų tokie nerūpestingi, jeigu ne jų angelas sargas. Su tokiu nematomu pagalbininku Šauliams jūra iki kelių.

Ožiaragis

Ožiaragiai savęs nelaiko laimės kūdikiais ir pripratę viską pasiekti patys. Jie nė nesusigaudo turintys sargą, kuris nuolat stovi už nugaros, saugo nuo pavojų ir pasakinėja teisingus sprendimus. Ožiaragiai dažnai skundžiasi likimu, o angelas sargas dūsauja – ak, kokie viskuo nepatenkinti globotiniai jam teko, bet darbas yra darbas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.