Astrologas iš Indijos atskleidė, kas Lietuvos laukia 2022-aisiais: štai kas kelia nerimą

Nors gruodis dar neseniai prasidėjo, nuolat Lietuvoje viešintis ir jos žmones konsultuojantis vedų astrologas iš Indijos Arjunas Chakraborty jau pasidomėjo ir portalui Lrytas.lt papasakojo, kokie bus Lietuvai ir jos žmonėms nenumaldomai artėjantys 2022 m.

 Vedų astrologas iš Indijos Arjunas Chakraborty.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Vedų astrologas iš Indijos Arjunas Chakraborty.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Vedų astrologas iš Indijos Arjunas Chakraborty.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Vedų astrologas iš Indijos Arjunas Chakraborty.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 9, 2021, 9:42 PM

Visų pirma, tam, kad ateinantys metai būtų geresni, astrologas pataria šį gruodį leisti ramiai, neišlaidauti, visame kame laikytis saiko. Lietuvą šį mėnesį smarkiai veiks Rahu planeta (šią planetą išskiria vedų astrologai – red.past.), kuri yra susijusi su tabako ir svaigalų vartojimu. Jei šių dalykų kaip įmanydami vengsime, neigiama įtaka, kurią daro ši planeta, susilpnės.

Labai gerai būtų skirti pinigų labdarai, įvairių ligonių gydymui – tuomet Saulė jūsų horoskope kitamet būtų stipresnė.

Apskritai 2022 m. Lietuvai bus dviprasmiški. Neišeitų jų pavadinti nei labai gerais, nei labai blogais.

Verslas. Finansine prasme metai bus patenkinami. Ir valstybės, ir atskirų žmonių išlaidos bus nemažos, bet bus sudaryta reikšmingų tarptautinių sutarčių, kurios bendrą padėtį pagerins.

Verslininkai kitąmet turi būti atsargūs ir gerai apgalvoti priimamus sprendimus. Visgi jie bus labai darbštūs ir labai stengsis, tuo prisidėdami prie šalies ekonomikos stiprinimo.

Pasaulinėje rinkoje situacija bus sudėtinga, tad ir Lietuvos verslui reikės didelio įdirbio bei pastangų. Šis tas tarptautinėje rinkoje pasikeis; lietuviai praras kai kuriuos užsienio partnerius, bet ir susiras naujų.

Negalima sakyti, kad bendra situacija bus gera, bet pasaulinės ekonominės krizės pavyks išvengti. Be to, skirtingose pasaulio vietose atsiras lyderių, kurie gebės suvienyti žmones ir prisidėti prie šalių vystymosi ateityje.

Pandemija. Suprantama, koronavirusas dar niekur nedings ir visame pasaulyje dėl to bus juntama įtampa, bet visgi lietuviai pajus pagerėjimą. Sumažės apribojimų, taps lengviau keliauti. Tiesa, teigiamos permainos pasireikš po balandžio 10 d., o iki tol situacija bus gana sudėtinga.

2022 m. ir visame pasaulyje padėtis dėl pandemijos laipsniškai gerės, nors, žinoma, prireiks dar daug laiko, kol viskas vėl bus kaip anksčiau. Tačiau naujaisiais metais situacija bent jau taps stabilesnė.

Kai kurie žmonės tuo vis tiek bus nepatenkinti, jiems norėsis akivaizdesnių teigiamų permainų. Taigi visuotinės nuotaikos 2022 m. nebus labai teigiamos, tačiau visgi bus vilties.

Kariniai konfliktai. Deja, kitąmet netrūks karinių konfliktų ir prievartos. Be esamų konfliktų zonų gali atsirasti ir naujų. Daugelyje pasaulio vietų žmonės bus labai materialistiški ir egoistiški, ir būtent tai blogins situaciją.

Meilė. Šioje srityje lietuviams kitąmet situacija bus labai palanki. Daug žmonių susiras antrąsias puses ir rezultatas bus labai džiuginantis. Tie, kurie gyvenimo draugus jau turi, tai įvertins ir ras kuo pasidžiaugti. Aplink dažnai tvyros romantiškos nuotaikos.

Geriausias laikas vedyboms ir vaikų planavimui tęsis nuo gegužės iki liepos, kai Meilės planeta Venera užims palankias pozicijas su kitomis Lietuvą veikiančiomis planetomis. O štai pirmieji trys metų mėnesiai su santuoka susijusių reikalų tvarkymui nėra tinkami.

Santykiai. 2022 m. palankūs atnaujinti ryšius su senais draugais ar pažįstamais, su kolegomis ar bičiuliais imtis naujų projektų ar savanoriškos veiklos.

Darbo keitimas. Sprendžiant šį klausimą ypač naudinga būtų pasigilinti į žmogaus individualų horoskopą, bet galima išskirti kelis laikotarpius, kai bendra atmosfera darbo paieškoms, keitimui ar deryboms bus palanki. Tai laikas tarp balandžio 15 ir gegužės 15 d., taip pat periodas tarp rugpjūčio 15 ir lapkričio 15 d.

Pagrindinė astrologo rekomendacija

„Noriu nuoširdžiai lietuviams rekomenduoti, kad pasistengtų kitąmet nusiteikti optimistiškai ir nemanytų, jog dėl pandemijos gyvenimas sustojo. Vertėtų labiau gerbti vienas kitą ir Dievą. Nuoširdžios maldos iš širdies gelmių būtų labai reikšmingos. Daugelis mūsų vienokiu ar kitokiu būdu meldžiamės, bet dažnai tos maldos nėra pakankamai stiprios. Kitąmet tikrai vertėtų labiau pasitikėti vienam kitu bei Dievu (žinoma, tai nereiškia, kad reikia aklai tikėti verslo partneriais ar pan.)“, – sakė A.Chakraborty.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.