5 švelniausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Kai kurie vyrai pasižymi išskirtiniu sugebėjimu rodyti švelnumą. Pasak astrologų, tai susiję su Zodiako ženklu.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2021, 1:51 PM

Štai šie vyrai.

Vėžys

Šio ženklo vyrams šeima yra pirmoje vietoje. Savo išrinktąją Vėžiai svajoja padaryti laimingą. Jie ne tik ją apipils dovanomis, bet ir negailės emocijų. Šio ženklo atstovai savo moteriai skirs daug dėmesio, kalbėsis iš širdies. Ji nuolat jaus fizinį švelnumą, prisilietimus.

Jautis

Šio ženklo vyrai nėra romantiški ir trapūs, bet ir šaltumu jie nepasižymi. Jaučiai padarys viską, kad mergina pažvelgtų į jų pusę. Jie skirs jai dėmesį, rodys švelnumą, nors nedaugžodžiaus. Šio ženklo atstovų rūpestis pasireiškia tuo, kad jie imasi spręsti visas išrinktosios problemas.

Svarstyklės

Šio ženklo vyrai jautrūs, nemėgsta konfliktų, skandalų. Svarstyklės stengsis sukurti taikią atmosferą ir dėl šito pademonstruos savo geriausias savybes. Jie bus atviri, neslėps savo jausmų. Svarstyklės rodys švelnumą per glamones ir nuolatinį fizinio kontakto palaikymą.

Žuvys

Šio ženklo atstovai tik atrodo drovūs ir nedrąsūs. Taip, Žuvys linkusios skraidyti padebesiais, gyventi savo pasaulyje, bet niekada nepamirš parodyti meilės ir švelnumo. Šio ženklo atstovai savo antrąją pusę apkabins ir bučiuos, bet tuo pačiu išliks maksimaliai taktiški. Šie vyrai sau neleis peržengti asmeninių net ir artimiausio žmogaus ribų.

Mergelė

Šio ženklo atstovai gali pasirodyti reiklūs ir piktybiški. Kai kuriose situacijose taip ir bus. Bet iš tiesų Mergelės – švelnūs partneriai. Jie jaus savo išrinktąją, pasąmoningai supras, ko jai reikia. Mergelės nedaugžodžiaus ir neatliks bereikalingų judesių. Bet visada bus nuoširdžios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.