4 Zodiako ženklai, kurie niekada nesuauga

Zodiako ženklų charakteriai labai skirtingi. Vieni – rimti ir susireikšminę, kiti – linksmi ir nutrūktgalviai. Bet yra atskira kategorija tokių, kurie niekada nesuauga.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-17 11:50

Kas gi šie neatsakingi piliečiai, besimėgaujantys gyvenimu ir negalvojantys apie savo poelgių pasekmes?

Dvyniai

„Daugiau taip nedarysim!“ – graudžiai mekena Dvyniai po eilinio prasižengimo ir nepastebimai už nugaros kryžiuoja pirštus. Darys, dar ir kaip darys – jų galvoje kirba tūkstančiai intrigų ir milijonai išdaigų. Kokia dar atsakomybė, apie ką jūs? Dvyniai negali pasakyti, kur bus po minutės, ir jau tikrai nesiims ko nors planuoti ir skaičiuoti. „O gal praslysim?“ – šūkteli lengvabūdžiai Dvyniai ir lenda į pavojingą aferą. Na, juk jūs juos išgelbėsite, jeigu ką?

Vėžys

„Jei tik ką, iškart Vėžiai“, – piktinasi Vėžiai ir skuba slėptis savo šarvuose. Namelyje gera ir jauku. O priimti sprendimus, o dar už kažką atsakyti – baikit. Infantilūs Vėžiai neapsimetinėja – jie iš tiesų yra amžini vaikai. Taip, jie atrodo rimti – netikėkite, tai kaukė. Kad netyčia Vėžių nenusiųstų į vaikų darželį. Nors... ten jiems patiktų.

Šaulys

„Gyvenimas – žaidimas!“ – su tokiu šūkiu gyvena Šauliai, ir nedrįskite sakyti, kad jie gyvena neteisingai. Pavydėkite tyliai, toliau užsiimkite savo nuobodžiais darbais, o nerūpestingi Šauliai susigalvos naują linksmą pramogą.

Žuvys

Silpnos ir bejėgės – taip ir norisi paklausti: „Jūs pasiklydote?“ O Žuvys plačiai nusišypsos, suklapsės blakstienomis ir nepastebimai permes jums savo problemas. O jūs su džiaugsmu stengsitės – argi galima vaikučius palikti bėdoje? Ir nereikia jų auklėti – nepadės. Ir apskritai – Žuvys jau įsižeidė ir pasislėpė nuo jūsų ežero dugne (mažyliai žaidžia slėpynių).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.