3 vyrai pagal Zodiako ženklą, kurie geriausiai slepia neištikimybę

Būna taip, kad moteris jaučia, kad vyras jai neištikimas, bet, kad ir kaip stengtųsi, sugauti jo su įkalčiais nepavyksta. Tiesiog yra Zodiako ženklų, kurie yra „nesugaunami“.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2021, 1:07 PM, atnaujinta Dec 19, 2021, 3:39 PM

Štai šie genialūs vaikščiotojai į kairę, visada išlipantys iš balos sausi.

Vėžys

Jeigu Vėžio žmona įlįs į vyro telefoną, nieko ten neras – viskas ištrinta, visos pėdos sumėtytos. O Vėžys tyliai juoksis, nes jis turi atsarginį telefoną – sena „Nokia“ išlaukė savo valandos. Moteris gali nusamdyti dešimtis detektyvų, bet vis tiek negaus neištikimybės įrodymų. Net jeigu nutiks stebuklas ir žmona užtiks Vėžį kitos moters glėbyje, gudruolis sugebės išsisukti: jis tapo suokalbio auka, ir apskritai ten ne jis, o jo brolis dvynys.

Liūtas

Sutikote savo vyrą Liūtą, einantį už parankės su gražia moterimi? Neskubėkite kelti skandalo – čia visai ne tai, ką jūs galvojate. Tiesiog jis sutiko (visiškai atsitiktinai) savo dingusią seserį ir kaip tik ketino jus supažindinti. O jo kišenėje rasti gumos gaminiai – visai ne neištikimybės įrodymas. Tiesiog jis norėjo juos pripildyti vandeniu ir pažaisti, mėtydamas pro balkoną.

Šaulys

Jeigu šis lovelasas nė karto neįkliuvo, vadinasi, nieko ir nebuvo. Šaulys nepalieka pėdsakų – jokių. Jis iš anksto parengia draugams kalbas, ir kiekvienas bičiulis žino, ką atsakyti įpykusiai žmonai, nusprendusiai demaskuoti Šaulį. Šaulys nenusileidžia iki tokių banalybių, kaip meilužių vardų pakeitimas telefone – didžiakrūtės draugės jis nepavadins Petru. Jis užrašys „Ingrida – bamperis“. Ir jūs be reikalo jaudinatės, tai viso labo Ingrida, draugo, kuris prekiauja automobiliais, žmona. Ir apskritai jai 70 metų, ji baisi ir stora.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.